Ελλαδα

Η Ιωάννα Κολοβού καταγγέλλει ότι έσπασαν την πόρτα της για να της κάνουν έξωση (βίντεο)

Η δημοσιογράφος έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένταση και μαζεμένος κόσμος στην είσοδο του διαμερίσματος της Ιωάννας Κολοβού στα Ιλίσια
© EUROKINISSI

Ιωάννα Κολοβού: Έξωση στη δημοσιογράφο μετά τον πλειστηριασμό λόγω χρεών - Η καταγγελία για τον δικαστικό επιμελητή

Αντιμέτωπη με την έξωση βρίσκεται η δημοσιογράφος Ιωάννα Κολοβού, στο σπίτι της οποίας επικράτησε ένταση το πρωί της Δευτέρας, όταν δικαστικός επιμελητής με τη συνοδεία αστυνομικών βρέθηκαν στο διαμέρισμά της στα Ιλίσια. 

Η δημοσιογράφος κατήγγειλε ότι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα της για να την απομακρύνουν, καθώς έχασε την πρώτη της κατοικία σε πλειστηριασμό για οφειλές 15.000 ευρώ. «Ήρθαν τα κοράκια!! Έξω από την πόρτα μου! Αβυδου 146 Άνω Ιλίσια», έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook. 

Ήρθαν τα κοράκια!! Εξω απο την πορτα μου! Αβυδου 146Ανω Ιλισια

Posted by Ιωάννα Κολοβού on Sunday, November 20, 2022

Επιπλέον, η δημοσιογράφος κατήγγειλε ότι «σπάσανε την πόρτα» με ηλεκτρικό πριόνι και τη χτύπησαν «πολύ δυνατά στο χέρι». «Ούτε στην τουαλέτα δεν με αφήνουν να πάω. "Να πας δίπλα", μου λένε και στον ενικό βέβαια μου μιλάνε. Μιλάμε για αποτρόπαιη κατάσταση», είπε η κ. Κολοβού σε άλλο σημείο της καταγγελίας της. Η δικηγόρος της υπογράμμισε ότι είναι «λυπηρό γεγονός να βγάζουν στο σφυρί σπίτι οφειλετών για 15.000 ευρώ». 

«Δεν θέλω δεύτερο και τρίτο σπίτι, θέλω το πρώτο και μοναδικό. Μου το πήρε η τράπεζα με τεράστια αισχροκέρδεια. Όλα ξεκίνησαν με μία πιστωτική κάρτα. Μου ζήτησε η τράπεζα να μαζέψω τις τρεις πιστωτικές να τις πληρώνω σε μία και έγινε ότι έγινε. Στην ουσία δεν υπάρχει χρέος», είχε δηλώσει το καλοκαίρι η δημοσιογράφος Ιωάννα Κολοβού. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cohrasebmtq1)

H διαδικασία της έξωσης σταμάτησε με τη μεταφορική εταιρεία να αποχωρεί από το σημείο, έχοντας αφαιρέσει μόνο μερικά έπιπλα. Στο σπίτι της Ιωάννας Κολοβού βρέθηκαν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγας Γεροβασίλη, ο βουλευτής του ΜέΡΑ25, Κρίτωνας Αρσένης και ο βουλευτής του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσώτης. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ