Ελλαδα

«Δεν μπόρεσα να δω δεύτερη φορά το βίντεο, είναι άρρωστο πολύ» - Τι είπε δικηγόρος για τον βιασμό του 15χρονου

Έχει αναλάβει την υπεράσπιση ενός εκ των κατηγορουμένων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Δεν μπόρεσα να δω δεύτερη φορά το βίντεο, είναι άρρωστο πολύ» - Τι είπε δικηγόρος για τον βιασμό του 15χρονου

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Το βίντεο και ο αποτροπιασμός του δικηγόρου - Η παραδοχή του πελάτη του για όσα συνέβησαν

Για άρρωστο βίντεο έκανε λόγο ο δικηγόρος ενός εκ των κατηγορουμένων για τον ομαδικό βιασμό 15χρονου στο Ίλιον, Εμμανουήλ Διαμαντάρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Δεν μπόρεσα, δεν ήθελα να δω πάνω από μια φορά τα βίντεο (ενν. με τον βιασμό του 15χρονου. Είναι άρρωστο πολύ», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, ο δικηγόρος ανέφερε σχετικά με τον πελάτη του ότι «ήταν σε διακοπές, γι’ αυτό δεν συνελήφθη. Έμαθε η οικογένεια ότι πήγαν αστυνομικοί στο σπίτι και την επόμενη ημέρα γύρισε στην Ελλάδα και το παιδί εμφανίστηκε στην Αστυνομία».

«Ο πελάτης μου καθόταν στον καναπέ και έβλεπε, δεν συμμετείχε στην μία από τις δύο φορές που έγιναν πράξεις. Είδε το βίντεο από την άλλη φορά και είπε πως είναι παρόμοιες οι πράξεις. Τα παιδιά όλα είναι συμμαθητές από την πρώτη γυμνασίου. Έγινε δύο φορές αυτό. Το παιδί πήγαινε στο σπίτι αυτό γιατί ήταν σημείο συνάντησης. Δεν είχαν καμία διαφορά τα παιδιά. Αυτό που παλιότερα γινόταν με τα παιδιά να κατεβάζουν το παντελόνι ενός πιο αδύναμου παιδιού για να το εξευτελίσουν, επειδή ήξεραν ότι δεν θα μιλούσε, αυτό έγινε σε πιο άγρια μορφή», συμπλήρωσε και κατέληξε:

«Την φορά που δεν ήταν παρών ο πελάτης μου, ήταν παρόντα κορίτσια. Τον ρώτησα “εάν ήταν κάποιο κορίτσι την φορά που ήσουν εκεί, θα κάνατε τα ίδια;” και η απάντηση ήταν “φυσικά και όχι”».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ