Ελλαδα

Πυροβολισμοί έξω από πρατήριο καυσίμων στα Γλυκά Νερά

Πώς συνδέεται το περιστατικό με τη δολοφονία επιχειρηματία στον Γέρακα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. με κορδέλα έχει αποκλείσει σημείο στο κέντρο της Αθήνας
(φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Πυροβολισμοί σε πρατήριο καυσίμων στα Γλυκά Νερά - Οι πρώτες πληροφορίες για το περιστατικό και η σύνδεσή του με εκτέλεση 38χρονου στον Γέρακα

Πυροβολισμοί καταγράφηκαν στις 11:30 το πρωί της Δευτέρας (26.12) στη Λεωφόρο Λαυρίου και συγκεκριμένα στην περιοχή των Γλυκών Νερών έξω από πρατήριο καυσίμων. 

Στην ΕΛ.ΑΣ. έχει σημάνει συναγερμός. Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, ο υπάλληλος του πρατηρίου, που ειδοποίησε τις Αρχές περίπου στις 11 το πρωί, είπε ότι λίγο μετά τις 10, δύο άτομα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο μάρκας Smart, πυροβόλησαν στον αέρα έξω από την επιχείρηση. Από τους πυροβολισμούς δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός. Στο πρατήριο εντοπίστηκαν δύο κάλυκες από όπλο 9 χιλιοστών. 

Το βενζινάδικο ανήκει στην ίδια οικογένεια της οποίας μέλος είχε πέσει θύμα πυροβολισμού σε πρατήριο στον Γέρακα τον περασμένο Ιούνιο. Τότε, ο 38χρονος ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων στον Γέρακα εκτελέστηκε με 15 σφαίρες όταν έφθασε στην επιχείρησή του και αφού βγήκε από το θωρακισμένο αυτοκίνητό του. Ο πατέρας του είχε καταγγείλει κυκλώματα προστασίας που σκότωσαν τον γιο του επειδή δεν ενέδωσε στις απαιτήσεις τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ