Ελλαδα

Σε ψυχιατρική κλινική o 29χρονος που σκότωσε τη μητέρα του στη Θεσσαλονίκη

«Δεν είχαν δώσει δικαίωμα», λένε οι γείτονες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη
Φωτογραφία αρχείου © Odysseas Chloridis / SOOC

Θεσσαλονίκη: Με κουζινομάχαιρο σκότωσε τη μητέρα του ο 29χρονος - Αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

Στην Ψυχιατρική Κλινική του νοσοκομείου Παπαγεωργίου μεταφέρθηκε την Τετάρτη (21/12) ο 29χρονος που ομολόγησε πως σκότωσε την 60χρονη μητέρα του στην Καλαμαριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛΑΣ, ο Εισαγγελέας διέταξε την εξέτασή του από το νοσηλευτικό ίδρυμα και αποφασίστηκε ο εγκλεισμός του. Σημειώνεται ότι ο 29χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε τη μητέρα του με ένα κουζινομάχαιρο.

Το χρονικό του εγκλήματος

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης από αστυνομικούς στο διαμέρισμά της στην οδό Παπαδιαμάντη, στην Καλαμαριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα και ο γιος της είχαν προηγουμένως έντονο διαπληκτισμό, τον οποίο άκουσαν και οι γείτονες. Η αστυνομία έφτασε στο σημείο, μετά από κλήση που δέχθηκε για το επεισόδιο.

Ο 29χρονος προσήχθη χωρίς να προβάλει αντίσταση και μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμαριάς.

Κάτοικοι αναφέρουν ότι η οικογένεια δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα. «Ήρθαν δυο ασθενοφόρα, μετά την Αστυνομία. Μάλλον τη σκότωσε. Άκουσα κάτι φωνές. Τον 29χρονο τον γνώριζα φυσιογνωμικά μόνο, αλλά δεν είχε δώσει ποτέ τέτοιο δικαίωμα. Δεν είχαν δώσει δικαιώματα στη γειτονιά, ήταν ένα μεγάλο σοκ για όλους», τόνισε καταστηματάρχης της περιοχής στο grtimes.

Το σπίτι όπου ο 29χρονος σκότωσε τη μητέρα του
© grtimes.gr
Το σπίτι όπου ο 29χρονος σκότωσε τη μητέρα του
© grtimes.gr

Πληροφορίες από Voria.gr, Grtimes.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ