- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μια 60χρονη γυναίκα ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον γιό της
Θεσσαλονίκη: Νεκρή βρέθηκε 60χρονη – Προσήχθη ο γιος της
Ένας 29χρονος άνδρας ομολόγησε ότι ξυλοκόπησε την 60χρονη μητέρα του μέχρι θανάτου στη Θεσσαλονίκη. Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε σήμερα από αστυνομικούς στο διαμέρισμά της στην οδό Παπαδιαμάντη, στην Καλαμαριά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα και ο γιος της είχαν προηγουμένως έντονο διαπληκτισμό, τον οποίο άκουσαν και οι γείτονες. Η Αστυνομία έφτασε στο σημείο, μετά από κλήση που δέχθηκε για το επεισόδιο, μετά τις 5.30 το απόγευμα.
Ο 29χρονος προσήχθη χωρίς να προβάλει αντίσταση και μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμαριάς. Ο άνδρας φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.
Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τις 17:00 και έπειτα από κλήσεις περίοικων, η Αστυνομία έφτασε στο διαμέρισμα και εντόπισε νεκρή την άτυχη γυναίκα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Η γυναίκα ενεργοποίησε το panic button
Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες βίντεο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους των ΓΕΛ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.