Ελλαδα

Εντοπίστηκε μηχανή που χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία στο κατάστημα της Rolex

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένοπλη ληστεία στο κατάστημα της Rolex
© EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Ληστεία στη Rolex: Βρέθηκε μηχανή που χρησιμοποίησαν οι δράστες - Σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας

Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκεται η μία εκ των δύο μοτοσικλετών που χρησιμοποίησαν οι τέσσερις ληστές που έκλεψαν, το πρωί της Τρίτης (20/12), 23 ρολόγια της εταιρείας Rolex.

Η μηχανή εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Εκεί, θα εξεταστεί από τους ειδικούς προκειμένου να εντοπιστούν αποτυπώματα και γεννητικό υλικό, σε μια προσπάθεια να βρεθεί η ταυτότητα των δραστών.

Την ίδια ώρα, οι αναλύσεις των οπτικών υλικών από κλειστά κυκλώματα και κάμερες καταγραφής στην ευρύτερη περιοχή της οδού Κολοκοτρώνη συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες ακόμη δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν κάποιο στοιχείο που θα «δείξει» την ταυτότητα των τεσσάρων ανδρών. Βέβαια, η διαδικασία αυτή θα κρατήσει ημέρες καθώς το υλικό είναι αρκετό και πρέπει να αναλυθεί διεξοδικά.

Το σφυρί που άφησαν πίσω τους οι δράστες εξετάζεται για γεννητικό υλικό. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν έχουν βρεθεί σε αυτό αποτυπώματα.

Σύμφωνα με την κατάθεση των υπαλλήλων, ο ένας εκ των δραστών τους μίλησε και φαίνεται πως ήταν Έλληνας. Οι άλλοι τρεις δεν μίλησαν στους υπαλλήλους, οπότε κανείς δεν γνωρίζει εάν ήταν Έλληνες ή όχι.

«Πρόκειται για ληστεία την οποία δεν περιμέναμε, δεν φαίνεται να έχει γίνει από άτομα που ήταν στα ραντάρ μας. Δεν αποκλείουμε τίποτε, ακόμη και τους Ροζ Πάνθηρες», σχολίασε με νόημα αξιωματικός της Ασφάλειας που συμμετέχει στις έρευνες.

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία - ανάλογου βεληνεκούς - ληστεία, είχε γίνει το 2018, στην οδό Βουκουρεστίου, πάλι σε κατάστημα της ίδιας εταιρείας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ