Ελλαδα

Τραγωδία για 30χρονη - Πνίγηκε ενώ έτρωγε με φίλους της

Άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Ρεθύμνου - Τι συνέβη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τραγικό τέλος είχε 30χρονη γυναίκα, η οποία πνίγηκε και πέθανε ενώ έτρωγε με φίλους της στην Κρήτη - Πού οφείλεται ο θάνατός της.
Τραγική κατάληξη είχε το γεύμα 30χρονης στην Κρήτη © Nick Paleologos / SOOC

Τραγικό τέλος είχε 30χρονη γυναίκα, η οποία πνίγηκε και πέθανε ενώ έτρωγε με φίλους της στην Κρήτη - Πού οφείλεται ο θάνατός της.

Τραγική κατάληξη έμελλε να έχει μια νεαρή γυναίκα, η οποία πήγε για φαγητό με την παρέα της και κατέληξε στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Ρεθύμνου, στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας cretapost.gr, το περιστατικό συνέβη στη 1:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν οι φίλοι της 30χρονης γυναίκας ειδοποίησαν ανάστατοι τις Αρχές για τη φίλη τους, η οποία πνιγόταν ενώ έτρωγαν όλοι μαζί.

Στο σημείο έσπευσε σταθμός του ΕΚΑΒ, διασώστες του οποίου ακολούθησαν τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα και προχώρησαν σε ανάνηψη της 30χρονης.

Η ίδια διαδικασία ακολουθήθηκε και στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, δίχως όμως αποτέλεσμα, αφού η κοπέλα είχε αφήσει την τελευταία της πνοή και διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ιατρών, ο θάνατος οφείλεται σε «ανακοπή εξαιτίας απόφραξης του αεραγωγού», ωστόσο ταυτόχρονα παραγγέλθηκε και ιατροδικαστική εξέταση, η οποία αναμένεται να διαλευκάνει πλήρως τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο την 30χρονη.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ