Ελλαδα

Γιάννης Πλούταρχος: Ήθελαν από την δισκογραφική να κάνω μία πλασματική σχέση, ενώ ήμουν παντρεμένος

Πώς αντέδρασε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιάννης Πλούταρχος: Το βίντεο που τον δείχνει να τραγουδά σε νεαρή κοπέλα με τετραπληγία
Γιάννης Πλούταρχος © ΝDP

Γιάννης Πλούταρχος: Ήθελαν από την εταιρία να κάνω ψεύτικη σχέση ενώ ήμουν παντρεμένος

Ο Γιάννης Πλούταρχος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό με αφορμή τον ραδιομαραθώνιο για την ενίσχυση του σωματείου «Ελίζα» και αποκάλυψε τη δύσκολη στιγμή στην οποία τον είχε φέρει στα πρώτα του βήματα η δισκογραφική εταιρεία που συνεργαζόταν τότε. 

«Στα πρώτα μου βήματα ήθελαν από την εταιρεία να κάνω μία πλασματική, μια ψεύτικη σχέση, ενώ ήμουν παντρεμένος και είπα αποκλείεται», ανέφερε ο Γιάννης Πλούταρχος. Στη συνέχεια σχολίασε γελώντας: «Εσείς καλά τα λέτε, στην Μαρία ποιος θα το πει;», αναφερόμενος στη σύζυγό του.

Σε μια πρόσφατη εκπομπή ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην αλλαγή του επιθέτου του και δήλωσε πως αρχικά του είχαν δώσει μία λίστα με 17 προτάσεις για να διαλέξει.

Στο απόσπασμα της εκπομπής που προβλήθηκε επίσης στο Happy Day, ο τραγουδιστής αναφέρει: «Είχα 17 επίθετα για να διαλέξω. Αβυσσινός, Γεωργίου, Λειβαδάς, Πλούταρχος κ.α. Διάλεξα αυτό, γιατί ήταν το μόνο που μου έμεινε από τη λίστα. Κράτησα και την πρώτη αντίδραση, έβαλα τα γέλια. Λέω στον παραγωγό μου: "Καλά ρε αθεόφοβε, τι Πλούταρχος; Θα πιάσουμε όλους τους φιλόσοφους και τους ιστορικούς;».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ