Ελλαδα

Εξαφάνιση 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Κρύβεται στο σπίτι του για να μην μπει στο ψυχιατρείο

Εξελίξεις στην υπόθεση του νεαρού Απόστολου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
© ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Θεσσαλονίκη: Ψεύτικη η δήλωση εξαφάνισης του 19χρονου - Η παραμονή στο σπίτι και η εντολή εγκλεισμού στο ψυχιατρείο

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση εξαφάνισης του 19χρονου Απόστολου στη Θεσσαλονίκη, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα του δήλωσε ότι δεν μπορεί να εντοπίσει το παιδί της, προκειμένου να μην εντοπιστεί και κλειστεί σε ψυχιατρείο.  

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο 19χρονος Απόστολος δεν εξαφανίστηκε ποτέ, αλλά κρυβόταν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, στην περιοχή της Χαριλάου, όντας σε πλήρη συνεννόηση με τη μητέρα του. Τα νέα στοιχεία για την υπόθεση δείχνουν ότι υπάρχει εντολή του εισαγγελέα να οδηγηθεί ο νεαρός στο ψυχιατρείο, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Προκειμένου να αποφευχθεί κάτι τέτοιο, η μητέρα δήλωσε τη δήθεν εξαφάνιση του παιδιού της, ενώ ο 19χρονος Απόστολος κρυβόταν στο σπίτι τους.

Θεσσαλονίκη: Η Αστυνομία έξω από το σπίτι του 19χρονου

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 19χρονος βρίσκεται κλειδωμένος μέσα στο σπίτι του, με την Αστυνομία να βρίσκεται έξω από την πολυκατοικία και να προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον νεαρό, καθώς υπάρχουν φόβοι να κάνει κακό στη ζωή του. Ο 19χρονος Απόστολος φέρεται να είναι μόνος του μέσα στο σπίτι του, με τη μητέρα του να έχει μεταβεί στην αδελφή της, σε πόλη της Δυτική Μακεδονίας.

Τόσο ο 19χρονος όσο και η μητέρα του αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ