Ελλαδα

Έγκλημα στο Μαρούσι: Η 17χρονη σκότωσε με 40 μαχαιριές την 22χρονη φίλη της

Σήμερα στο ανακριτή η δράστις

Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Έγκλημα στο Μαρούσι: Η ιατροδικαστική έκθεση για τη δολοφονία της 22χρονης και η απολογία της 17χρονης

Με 40 μαχαιριές κατακρεούργησε η 17χρονη στο Μαρούσι την 22χρονη φίλη της, σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης. 

Από τις πρώτες πληροφορίες της ιατροδικαστικής έκθεσης, η 17χρονη χρησιμοποίησε ένα μπουκάλι για ανοίξει και να «λιώσει» ουσιαστικά το κεφάλι της φοιτήτριας φίλης της και στη συνέχεια με μαχαίρια της κατάφερε περισσότερες από 40 μαχαιριές σε πρόσωπο και λαιμό. Την ίδια ώρα, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι κατά την επίθεση τραυματίστηκε και η ίδια η 17χρονης, καθώς κόπηκε τένοντάς της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς». H 17χρονη, μέχρι την απολογία της, κρατείται στο τμήμα Ανηλίκων της ΓΑΔΑ. 

Σύμφωνα με το Mega, η 17χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης το απόγευμα της Δευτέρας (12.12) και σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία. Η 17χρονη παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή ανηλίκων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένεια της 17χρονης έχει ζητήσει τη βοήθεια γνωστού ψυχίατρου προκειμένου να οριστεί ως τεχνικός πραγματογνώμονας.

Η οικογένεια της 17χρονης εξέδωσε ανακοίνωση μετά το έγκλημα. Οι γονείς της 17χρονης αναφέρονται στην ψυχολογική κατάσταση του παιδιού τους, ενώ δηλώνουν ότι «ο πόνος της απώλειας του παιδιού τους θα ακολουθεί όλους μας για πάντα στη ζωή».

Όπως τονίζουν στην ανακοίνωσή τους ότι «ως οικογένεια είμαστε βαθύτατα συγκλονισμένοι για την απώλεια της υπέροχης και αξιαγάπητης φίλης της κόρης μας», ενώ σε άλλο σημείο αναφέρονται στις θεραπείες που είχε υποβληθεί η 17χρονη για να αντιμετωπίσει τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε. «Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για το έγκλημα που τέλεσε η κόρη μας με σκοπό να μην βλάψει κανέναν άλλον εις το μέλλον και τελευταίο τον εαυτό της».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της οικογένειας της 17χρονης

«Ως οικογένεια είμαστε βαθύτατα συγκλονισμένοι για την απώλεια της υπέροχης και αξιαγάπητης φίλης της κόρης μας.

Τα θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένειά της, συναισθανόμαστε πλήρως την οδύνη τους για τον άνθρωπό τους. Τα δύο κορίτσια ξεκίνησαν μια υπέροχη φιλία η οποία δυστυχώς παρεκτράπη παρά τη θέλησή μας και την έντονη αντίδρασή μας.

Η κόρη μας είναι ένα παιδί με έντονα ψυχολογικά προβλήματα τα οποία δυστυχώς παρά την ιατρική βοήθεια που της παρείχαμε από την αρχή της εφηβικής της ηλικίας σε αναρίθμητους παιδοψυχίατρους – ψυχολόγους δεν κατέστη δυνατό να θεραπευθεί. Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για το έγκλημα που τέλεσε η κόρη μας με σκοπό να μην βλάψει κανέναν άλλον εις το μέλλον και τελευταίο τον εαυτό της.

Οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας γνωρίζουν ότι ο πόνος της απώλειας του παιδιού τους θα ακολουθεί όλους μας για πάντα στη ζωή».

Μαρούσι: Σήμερα στον ανακριτή η 17χρονη για τη δολοφονία της 22χρονης φοιτήτριας

Στον ανακριτή ανηλίκων οδηγείται σήμερα, Τρίτη (13.12) η 17χρονη που κατηγορείται ότι σκότωσε την 22χρονη φίλη της στο Μαρούσι. 

Η 17χρονη, η οποία φέρεται από την πρώτη στιγμή του εγκλήματος να τελεί υπό σύγχυση και σοκ, ανέφερε στους αστυνομικούς του 8ου ορόφου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών «Την σκότωσα, γιατί μου ζήτησε να μην ξαναβρεθούμε».