Ελλαδα

Ο Νίκος Παππάς εξήγησε πώς έπεσε θύμα της Σλοβάκας απατεώνισσας

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Νίκος Παππάς εξήγησε πώς έπεσε θύμα της Σλοβάκας απατεώνισσας
©ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Σλοβάκα απατεώνισσα - Νίκος Παππάς: Πώς έχασε τα χρήματά του από το σπίτι στο Κολωνάκι

Λεπτομέρειες για τη δικιά του περιπέτεια με τη γυναίκα από τη Σλοβακία που εξαπατούσε ξενοδοχεία ισχυριζόμενη ότι είναι σύζυγος διπλωμάτη έδωσε ο Νίκος Παππάς. Στις αναρτήσεις που είχε κάνει όταν αποκαλύφθηκε το θέμα, γνωστοποίησε ότι κι εκείνος έχει πέσει θύμα της εν λόγω γυναίκας, και με τις σημερινές δηλώσεις του στον ANT1 εξήγησε πως έχασε τα χρήματά του.

pappas1
pappas

Όπως εξήγησε, έχει στην κατοχή του ένα σπίτι στο κέντρο του Κολωνακίου, το οποίο το νοικιάζει μέσω της πλατφόρμα Airbnb και κάπως έτσι έπεσε «στα δίχτυα» της Σλοβάκας, που πλέον έχει συλληφθεί. Όπως είπε συγκεκριμένα: «Εγώ νοικιάζω μέσω μεγάλης πλατφόρμας ψηφιακών κρατήσεων ένα διαμέρισμα στο Κολωνάκι για 220€ τη μέρα. Πριν από ενάμιση μήνα, η συγκεκριμένη γυναίκα μου έστειλε μήνυμα και μου είπε αν μπορούσαμε να μιλήσουμε τηλεφωνικά, καθώς είχε δήθεν ένα πρόβλημα το σάιτ και δεν μπορούσε να ολοκληρώσει την κράτησή της από εκεί και να πληρώσει τα 880€ που αντιστοιχούν στις τέσσερις διανυκτερεύσεις που ήθελε. Βρισκόμουν στο Κολωνάκι και την υποδέχθηκα εγώ. Κάποια στιγμή μάλιστα, και αφού είχε ήδη εγκατασταθεί, με κάλεσε λέγοντάς μου ότι έχει πρόβλημα με το κουδούνι της εξώπορτας και μου πρότεινε να με κεράσει ένα ποτό. Από ευγένεια και επειδή θέλω να έχω καλές κριτικές σαν οικοδεσπότης, δέχθηκα. Αυτή ήταν όλη η αλληλεπίδραση που είχαμε».

Στην συνέχεια εξήγησε ότι δεν τον ενδιαφέρει κάποια αποζημίωση, ενώ ανέφερε ότι από την αρχή είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά: «Από την αρχή βέβαια κάπως "βρωμούσε" το πράγμα διότι μου έλεγε “θα σε πληρώσω μόλις έρθει ο άντρας μου” και γενικώς το ανέβαλε ανά τετράωρα-εξάωρα. Τελικά, έμεινε μόνο δύο βράδια αλλά μου δέσμευσε το σπίτι για τέσσερις ημέρες. Με το που κατάλαβα ότι πρόκειται για απατεώνισσα, πήγα στο σπίτι να τη βρω αλλά είχε ήδη φύγει. Χαριτολογώντας έκανα την ανάρτηση, δεν απευθύνθηκα ούτε στην αστυνομία ούτε με ενδιαφέρει κάποια αποζημίωση».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cozphs2cwv0x)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ