Ελλαδα

Σοβαρές ζημιές σε δημοτικό σχολείο στην Κόρινθο - Οργή από τον Άκη Τσελέντη

«Δεν φταίει πάντα ο σεισμός», γράφει ο σεισμολόγος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καταστροφές σε δημοτικό σχολείο στην Κόρινθο
© Facebook / Akis Tselentis

Κόρινθος: Ζημιές σε δημοτικό σχολείο - Η καταγγελία του Άκη Τσελέντη και οι φωτογραφίες με τα προβλήματα στο κτίριο

Ρωγμές, πεσμένοι σοβάδες και φαγωμένες κολώνες καταγράφονται στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης. Πρόκειται για φθορές που έχουν δημιουργηθεί στο 12ο Δημοτικό Σχολείο στην Κόρινθο, με τον κ. Τσελέντη να καταγγέλλει την «εγκληματική αδιαφορία των αρχών». 

Με ανάρτησή του στα social media, ο Άκης Τσελέντης καταγγέλλει την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το σχολικό κτίριο, το οποίο βρίσκεται σε μία «πολύ σεισμογενή περιοχή». 

Η ανάρτηση - καταγγελία του Άκη Τσελέντη

«Βέβαια δεν είναι στην Εκάλη η το Ψυχικό εκεί οι παιδικές ζωές έχουν άλλη αξία, εκπαιδεύονται οι μελλοντικοί ηγέτες. Μου έστειλαν αυτό δεν μπορώ να το πιστέψω ότι είναι αληθινό! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ! Και μιλάμε για μια ΠΟΛΥ σεισμογενή περιοχή. Εγκληματική αδιαφορία... Δεν φταίει πάντα ο Σεισμός. Και εδώ μιλάμε για παιδικές ψυχές. 12ο Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου στον Συνοικισμό», σχολίασε ο Άκης Τσελέντης, παραθέτοντας τις φωτογραφίες. 

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ «Βέβαια δεν είναι στην Εκάλη η το Ψυχικό εκεί οι παιδικές ζωές έχουν άλλη αξία, εκπαιδεύονται οι...

Posted by Akis Tselentis on Wednesday, December 7, 2022

Η είδηση απασχόλησε και την ΕΡΤ μετά την τραγωδία με τον νεκρό 11χρονο μαθητή, που βρήκε τραγικό θάνατο όταν πόρτα εκσφενδονίστηκε από έκρηξη στο λεβητοστάσιο, όπου είχαν προηγηθεί έργα. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cowcldjsjsc1)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ