Ελλαδα

Οδηγός του ΟΑΣΘ έφερε τα Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη - Ο γιορτινός στολισμός που συγκίνησε τους επιβάτες

Το κλίμα των γιορτών στις καρδιές των επιβατών έφερε ένας ευφάνταστος οδηγός λεωφορείου

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Viral έγινε στο TikTok το βίντεο με τον οδηγό λεωφορείου του ΟΑΣΘ, που έφερε το πνεύμα των Χριστουγέννων στις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης.
Οδηγός του ΟΑΣΘ στόλισε το λεωφορείο του σε κλίμα Χριστουγέννων © Unsplash & TikTok screen shot

Viral έγινε στο TikTok το βίντεο με τον οδηγό λεωφορείου του ΟΑΣΘ, που έφερε το πνεύμα των Χριστουγέννων στις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης.

«Όταν μπαίνεις σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ και βλέπεις αυτό»: Χιλιάδες views αθροίζει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο αποτυπώνεται η έμπνευση ενός ευφάνταστου οδηγού λεωφορείου, ο οποίος αποφάσισε να προσδώσει λίγο από το πνεύμα των γιορτών στη βαρετή καθημερινότητα των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης.

Και αυτό γιατί ο συγκεκριμένος οδηγός του ΟΑΣΘ αποφάσισε να στολίσει το λεωφορείο του με λαμπάκια, γιρλάντες, Αλεξανδρινό φυτό, καθώς και έναν Μίκι Μάους, με σκούφο Άγιου Βασίλη.

Παράλληλα, το λεωφορείο του διαθέτει και την κατάλληλη μουσική επένδυση, καθώς τις διαδρομές μελοποιούν κλασικά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, όπως τα «Let it Snow», «Jingle Bells» και «All I want for Christmas is you».

«Όταν μπαίνεις σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ και βλέπεις αυτό!!! Οασθ είσαι ότι καλύτερο!!! Παίζει και μουσική Χριστουγεννιάτικα εντωμεταξύ!!! », σημειώνει στην ανάρτησή του στο TikTok το προφίλ k.o.s.m.i.m.a.t.a.k.i., σε μια δημοσίευση φιλοτεχνημένη με τα ανάλογα εποχικά emoji.

@k.o.s.m.i.m.a.t.a.k.i

Όταν μπαίνεις σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ και βλέπεις αυτό!!!🎅🎄 Οασθ είσαι ότι καλύτερο!!!🔝Παίζει και μουσική Χριστουγεννιάτικα εντωμεταξύ!!! #Οασθ #Θεσσαλονίκη #λεωφορείο56 #christmasmood #Χριστούγεννα #χριστογεννιατικα #μπεςφοργιου #viral #fy #fyp

♬ I wish I was 10 again - Kellan

Ο οδηγός του δρομολογίου 56, δηλαδή της γραμμής Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός - Ωραιόκαστρο, που οπωσδήποτε θα κάνει τις διαδρομές των επιβατών του στη Θεσσαλονίκη πιο ευχάριστες και ατμοσφαιρικές τη γιορτινή περίοδο, συγκεντρώνει πλήθος εγκωμιαστικών σχολίων στα social media.

«Του αξίζουν χίλια μπράβο», «Τέλεια ιδέα, σου φτιάχνει τη διάθεση», «Μια απλή κίνηση… πόσο ομορφαίνει την καθημερινότητα! Μπράβο, οδηγέ», «Ας ελπίσουμε ότι κανείς δε θα χαλάσει κάτι τόσο όμορφο, που φτιάχτηκε με μεράκι και αγάπη», «Ίσως είναι πολλές ώρες στο τιμόνι και του λείπει η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, μπράβο στον δημιουργό του», «Λεπτομέρειες που κάνουν τη ζωή μας ομορφότερη, ας φροντίσουμε όλοι τον δημόσιο βίο», σχολιάζουν μεταξύ άλλων οι χρήστες του TikTok.

Η γιορτινή έμπνευση του οδηγού του ΟΑΣΘ κάνει ομορφότερη την καθημερινότητα των επιβατών, ενώ παράλληλα αποδεικνύει ότι με μικρές χειρονομίες, η συνύπαρξη στις πόλεις μπορεί να αποκτήσει πολύ πιο ανθρώπινα χαρακτηριστικά.

Πολλοί ευελπιστούν ότι η αναπάντεχη όσο και γλυκύτατη χειρονομία του οδηγού λεωφορείου θα βρει ευρύτερη ανταπόκριση ανάμεσα στους εργαζόμενους των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης, αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ