Ελλαδα

Η Έμμα χαρίζει φως: Μεταμοσχεύονται σήμερα οι κερατοειδείς της

Η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 21χρονη φοιτήτρια
© Facebook

Θεσσαλονίκη: Σήμερα η μεταμόσχευση των κερατοειδών της 21χρονης φοιτήτριας - Η επιστολή των γονιών της στον πρωθυπουργό

Δώρα ζωής συνεχίζει να δίνει η 21χρονη Έμμα που έχασε τη ζωή της στη Θεσσαλονίκη, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος την παρέσυρε την ώρα που διέσχιζε την Εγνατία Οδό.

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να γίνει η μεταμόσχευση των κερατοειδών της 21χρονης φοιτήτριας. Η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Να σημειωθεί ότι η καρδιά της χτυπά σε 40χρονη γυναίκα, μητέρα ενός κοριτσιού, που ήταν στο τελικό στάδιο της καρδιακής ανεπάρκειας, το ήπαρ δόθηκε σε έναν 62χρονο καρκινοπαθή, ενώ ο ένας νεφρός της σε 55χρονη γυναίκα.

Η επιστολή των γονέων της 21χρονης Έμμας και τα ερωτήματα

Οι γονείς της φοιτήτριας αποφάσισαν να στείλουν επιστολή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με ερωτήματα που τους βασανίζουν μετά την απώλεια του παιδιού τους.

Στην επιστολή, μεταξύ άλλων, ρωτούν: «Γιατί αυτός ενώ ήταν σεσημασμένος αλλοδαπός χωρίς άδεια παραμονής κυκλοφορούσε σε αυτή τη χώρα ελεύθερος; Γιατί ενώ είχε συλληφθεί είχε αφεθεί να συνεχίζει τη δράση του και δεν είχε απελαθεί; Γιατί ενώ το μάξιμουμ της ποινής που προβλέπει ο νόμος είναι περί τα 15 χρόνια θα εκτίσει μόνο το 1/3».

«Οι νόμοι δεν είναι σωστοί. Δεν προστατεύονται οι πολίτες αυτής της χώρας. Κινδυνεύουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή να χάσουμε τα παιδιά μας. Έχω και άλλο ένα παιδί που αυτή τη στιγμή τα φτερά του κοπήκανε. Αλλά αυτό το παιδί θέλω να ζήσει με ασφάλεια σ’ αυτή τη χώρα», ανέφερε η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cotb12xezldl)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ