Ελλαδα

Τραγωδία με δύο νεκρούς στην Κεφαλονιά - Φορτηγό έπεσε σε γκρεμό

Έχασαν τη ζωή τους δύο άνθρωποι ηλικίας 25 και 45 ετών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κεφαλονιά: Φορτηγό εξετράπη και έπεσε σε γκρεμό βάθους 100 μέτρων στην περιοχή Ασπρογέρακας - Νεκροί δύο άνθρωποι ηλικίας 25 και 45 ετών.
Νεκροί μετά την πτώση φορτηγού σε γκρεμό 25χρονος και 45χρονος στην Κεφαλονιά © Eurokinissi

Κεφαλονιά: Φορτηγό εξετράπη και έπεσε σε γκρεμό βάθους 100 μέτρων στην περιοχή Ασπρογέρακας - Νεκροί δύο άνθρωποι ηλικίας 25 και 45 ετών.

Δύο άνθρωποι ηλικίας 25 και 45 ετών έχασαν τη ζωή τους στην Κεφαλονιά, όταν το φορτηγό στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό βάθους περίπου 100 μέτρων.

Το δυστύχημα συνέβη στην περιοχή Ασπρογέρακας, κοντά στον Πόρο Κεφαλονιάς.

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το γερανοφόρο φορτηγό, που ήταν φορτωμένο με τσιμεντόλιθους, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε στον γκρεμό. Στο συγκεκριμένο σημείο ο δρόμος είναι χωμάτινος, πλάτους περίπου 3 μέτρων και ήταν λασπωμένος, καθώς στο νησί βρέχει τις τελευταίες δύο ημέρες.

Στο σημείο μετέβησαν άνδρες της αστυνομίας, του ΕΚΑΒ και της πυροσβεστικής, με τους τελευταίους να ανασύρουν έπειτα από μεγάλη προσπάθεια χωρίς τις αισθήσεις τους τους δύο επιβαίνοντες. Συνολικά, επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με πέντε οχήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι δύο άτυχοι άνδρες εκσφενδονίστηκαν από το φορτηγό κατά την πτώση του στον γκρεμό.

Λόγω του δύσβατου του σημείου και της απότομης κλίσης του εδάφους, είναι σχεδόν αδύνατο να ανασυρθεί το φορτηγό, που βρίσκεται 100 μέτρα κάτω από τον δρόμο.

Διενεργείται έρευνα για τις αιτίες του δυστυχήματος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ