Ελλαδα

Σκότωσε τη 19χρονη σύντροφο του και παραδόθηκε - Το χρονικό της νέας γυναικοκτονίας

«Με τύφλωσε η ζήλια», φέρεται να δήλωσε ο 25χρονος

Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Υπόθεση γυναικοκτονίας συγκλονίζει τον Πειραιά: 25χρονος άνδρας ομολόγησε τη δολοφονία της 19χρονης συντρόφου του μέσα στο σπίτι τους.

Με τύφλωσε η ζήλια, φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ο 25χρονος ο οποίος σήμερα το πρωί σκότωσε τη νεαρή σύντροφό του μέσα στο σπίτι τους στον Πειραιά.

Ο φερόμενος ως δράστης, πυροβόλησε και σκότωσε τη 19χρονη κοπέλα του έπειτα από μια έντονη λογομαχία μέσα στο σπίτι τους, στην οδό Βάμβα 18, λίγες μόλις δεκάδες μέτρα μακριά από το αστυνομικό τμήμα Δημοτικού Θεάτρου.

Ελάχιστα αργότερα και μόλις συνειδητοποίησε τι είχε κάνει, πήγε στο αστυνομικό τμήμα και παραδόθηκε.

Κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας έσπευσε στο σπίτι και εκεί οι αστυνομικοί εντόπισαν σε δωμάτιο του σπιτιού νεκρή την 19χρονη κοπέλα, η οποία έφερε ένα τραύμα από βολίδα στο κεφάλι.

Στο σημείο έφτασε και η ιατροδικαστής υπηρεσίας κα. Τσάκρη η οποία εξέτασε τον χώρο της δολοφονίας. Κατά την νεκροψία, η ιατροδικαστής Πειραιά διαπίστωσε μόνο το τραύμα από την βολίδα, ενώ την Δευτέρα το πρωί θα πραγματοποιηθεί η πλήρης ιατροδικαστική εξέταση στο νεκροτομείο Πειραιά.

Ο 25χρονος αυτή την στιγμή, ανακρίνεται από τους αστυνομικούς εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην δολοφονία της όμορφης συντρόφου του.

Μόλις σχηματισθεί η σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πειραιά με την διαδικασία του αυτοφώρου