Ελλαδα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Ο Μίχος είχε δεύτερο κινητό με ονόματα και το εξαφάνισε»

Η δικηγόρος της καταγγέλλει την απουσία παιδοψυχολόγου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο παιδοβιαστής της 12χρονης στον Κολωνό, Ηλίας Μίχος
© Facebook

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Η αποκάλυψη της δικηγόρου για δεύτερο κινητό και η καταγγελία για απουσία παιδοψυχολόγου

Στο οικογενειακό της περιβάλλον έχει επιστρέψει η 12χρονη από τον Κολωνό που έπεσε θύμα βιασμών και εκπόρνευσης από τον Ηλία Μίχο και άλλους άνδρες. Τόσο εκείνη, όσο και τα αδέλφια της μετά τη σύντομη φιλοξενία τους στο «Χαμόγελο του Παιδιού», βρίσκονται και πάλι με άτομα της ευρύτερης οικογένειάς τους, καθώς η μητέρα τους παραμένει προφυλακισμένη. 

Σε δηλώσεις της στον Ant1, η δικηγόρος της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου, υποστήριξε ότι «τώρα συνειδητοποιεί η 12χρονη τι ακριβώς έχει συμβεί. Κλαίει συνέχεια, δεν θέλει να βγει από το σπίτι, θέλει να είναι συνέχεια στο σπίτι. Από την καταγγελία που έχει γίνει μέχρι και σήμερα, το παιδί αυτό δεν το έχει δει ψυχολόγος. Ούτε στη δομή που ήταν φιλοξενούμενο, στο "Χαμόγελο του Παιδιού", το είχε δει παιδοψυχολόγος», κατήγγειλε η δικηγόρος. Μάλιστα, η κ. Ταραχοπούλου συμπλήρωσε πως «δεν υπάρχει κοινωνική πρόνοια, δεν υπάρχει Κράτος. Δεν μπορεί το παιδί να αφήνεται στο έλεος. Χρειάζεται διδασκαλία κατ’ οίκον, δεν μπορεί να πάει στο σχολείο. Χρειάζεται καθημερινή ψυχολογική υποστήριξη και η 12χρονη και ο άνθρωπος που τη φρόντιζε».

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Το δεύτερο κινητό που εξαφάνισε ο Μίχος

Επιπλέον, η δικηγόρος υποστήριξε ότι «το παιδί βλέπει εφιάλτες, θέλει να τιμωρηθούν αυτοί που της έκαναν όσα της έκαναν», ανέφερε και αποκάλυψε ότι ο 53χρονος είχε και δεύτερο κινητό τηλέφωνο με ονόματα και τηλέφωνα ανθρώπων που πήγαιναν σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα με τη 12χρονη και το έχει εξαφανίσει. «Μας είπε ότι ανέφερε στις καταθέσεις της για διάφορα πρόσωπα, αλλά αυτό δεν έχει καταγραφεί, αλλά δεν ξέρω αν αυτό ισχύει γιατί η κατάθεση μαγνητοσκοπείται και γίνεται και μια προεργασία πριν την κατάθεση», είπε η κ. Ταραχοπούλου, καταλήγοντας πως «είναι λυπηρό να βγαίνουν, να ευαισθητοποιούνται και να κινητοποιούνται οι Αρχές, αφού δημοσιοποιείται μια υπόθεση».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cor3q0qog4mh)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ