Ελλαδα

Φωτιά στον Κολωνό: Χαροπαλεύει στη ΜΕΘ ο 5χρονος - Συνελήφθη ο πατέρας (βίντεο)

Είχε βρεθεί σε κατάσταση μέθης - Έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Φωτιά στον Κολωνό - Στη ΜΕΘ το 5χρονο παιδί - Ο απεγκλωβισμός της οικογένειας από τους πυροσβέστες - Η σύλληψη του πατέρα

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στον Κολωνό μετά τη φωτιά σε διαμέρισμα που είχε ως αποτέλεσμα ένα 5χρονο παιδί να ανασυρθεί χωρίς τις αισθήσεις του.

Οι αρχικές πληροφορίες ότι ο 5χρονος είναι νεκρός, δεν επιβεβαιώθηκαν. Το παιδί νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ στο Αττικό Νοσοκομείο και τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα.

Η φωτιά στον Κολωνό εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής. Το διαμέρισμα βρισκόταν στον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας στην οδό Αλκυόνης.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, αποτελούμενο από 15 πυροσβέστες και 5 οχήματα. Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν δύο παιδιά. Το ένα ήταν το 5χρονο αγόρι, το οποίο απομακρύνθηκε χωρίς τις αισθήσεις του αλλά εν ζωή. Το άλλο ήταν ένα 9χρονο, το οποίο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην «Αγία Σοφία».

Στο διαμέρισμα στον Κολωνό υπήρχε και ένα 12χρονο παιδί, το οποίο μεταφέρθηκε επίσης σε νοσοκομείο.

Πώς ξεκίνησε η φωτιά στον Κολωνό - Γείτονες έκαναν μαλάξεις στο 5χρονο παιδί

Μαρτυρίες για τη φωτιά στον Κολωνό αναφέρουν ότι γείτονες προχώρησαν σε μαλάξεις στο 5χρονο παιδί μέχρι να φθάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Όπως αναφέρθηκε και νωρίτερα, η κατάσταση του 5χρονου είναι κρίσιμη, με τους γιατρούς στη ΜΕΘ στο Αττικό Νοσοκομείο να παρακολουθούν στενά την εξέλιξη της υγείας του και να του προσφέρουν κάθε δυνατή βοήθεια.

Συνελήφθη ο πατέρας για τη φωτιά στον Κολωνό - Ήταν μεθυσμένος

Αναφορικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο διαμέρισμα στον Κολωνό, το έργο της προανάκρισης βρίσκεται σε εξέλιξη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται η φωτιά να ξεκίνησε από κάποιο μαγειρικό σκεύος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο πατέρας των παιδιών, την ώρα που έφθασε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στο σημείο, βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Όπως έγινε γνωστό, ο πατέρας συνελήφθη από την Αστυνομία και οδηγείται στον εισαγγελέα.