Ελλαδα

Ανοιχτά τα καταστήματα σήμερα 27 Νοεμβρίου - Το ωράριο λειτουργίας

Μεγάλες προσφορές και τη Δευτέρα - Έρχεται η Cyber Monday

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Ανοιχτά θα είναι την Κυριακή 27 Νοεμβρίου τα εμπορικά καταστήματα της χώρας - Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν, τι θα ισχύσει για σούπερ μάρκετ και Cyber Monday.

Ανοιχτά θα είναι τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, σε όλη την επικράτεια.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ), το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας είναι 11:00 - 20:00. Επιπλέον, τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου (Cyber Monday) τα καταστήματα θα έχουν μεγάλες προσφορές σε ποικιλία προϊόντων.

«Πληροφορούμε, επίσης, το καταναλωτικό κοινό ότι οι εταιρείες-μέλη μας έχουν λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την τήρηση των υγειονομικών κανόνων» προστίθεται στην ανακοίνωση του ΣΕΛΠΕ.

Σημειώνεται ότι τα καταστήματα ήταν προγραμματισμένο να είναι ανοικτά την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου, ωστόσο λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας EVA ελήφθη η απόφαση να μην ανοίξουν.

Υπενθυμίζεται ότι για τα εμπορικά καταστήματα και τη λειτουργία τους την Κυριακή (27/11) κατατέθηκε τροπολογία στη Βουλή.

Ανοιχτά τα καταστήματα σήμερα 27 Νοεμβρίου - Τι θα ισχύσει για τα σούπερ μάρκετ

Τα σούπερ μάρκετ αναμένεται να παραμείνουν κλειστά με λίγες εξαιρέσεις. Πιο συγκεκριμένα, ΑΒ Βασιλόπουλος και Σκλαβενίτης θα κρατήσουν κλειστά τα καταστήματά τους. Ωστόσο, το κατάστημα του Σκλαβενίτη στο Επιχειρηματικό Πάρκο Smart Park (Σπάτα) θα παραμείνει ανοιχτό.

Από την άλλη, ο Μασούτης θα ανοίξει δύο καταστήματα:

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» 07:00 – 23:00

MEDITERRANEAN COSMOS 11:00 – 20:00

Το Lidl αναφέρει πως τα ωράρια των καταστημάτων του «ενδέχεται να αλλάξουν βάσει κυβερνητικών αποφάσεων και πως για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του συστήνει να απευθυνθούν στο κατάστημα της περιοχής τους».

Τα My Market θα ανοίξουν σε συγκεκριμένες περιοχές.

Επίσης, τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου (Cyber Monday) τα καταστήματα θα έχουν μεγάλες προσφορές σε ποικιλία προϊόντων.

Οι επόμενες Κυριακές με ανοιχτά μαγαζιά και σούπερ μάρκετ το 2022 είναι η Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022, (η προτελευταία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα) και η Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 (η τελευταία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα).