Ελλαδα

Κολωνός: Ελεύθερος με όρους 60χρονος που κατείχε φωτογραφίες της 12χρονης

Αντιμέτωπος με κατηγορίες για παιδική πορνογραφία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συνθήματα στο κατάστημα του φερόμενου παιδοβιαστή Ηλία Μίχου στον Κολωνό
© ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Η απολογία 60χρονου και οι περιοριστικοί όροι - Αντιμέτωπος με κατηγορίες για παιδική πορνογραφία

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο 60χρονος που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία. Στην κατοχή του βρέθηκαν φωτογραφίες και βίντεο της 12χρονης μαθήτριας από τον Κολωνό, η οποία έχει πέσει θύμα βιασμών και εκπόρνευσης από τον Ηλία Μίχο και άλλους ενήλικες «πελάτες» του. 

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 60χρονος αφέθηκε ελεύθερος με υποχρέωση εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του 3 φορές το μήνα και εγγύηση 5.000 ευρώ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 60χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε πως δεν συναντήθηκε ποτέ από κοντά με τη 12χρονη. Επιπλέον, είπε ότι κατά τις συνομιλίες του με το προφίλ της 12χρονης, ειπώθηκε ότι το κορίτσι είναι 17 ετών και είπε ότι δεν θα αναζητούσε φωτογραφίες από ένα παιδί 12 ετών. Στην απολογία του είπε ακόμη ότι ο συνομιλητής του στο προφίλ παρέπεμπε σε άτομο πολύ μεγαλύτερης ηλικίας και όχι 12 ετών. Ακόμη, παραδέχτηκε ότι έστειλε 45 ευρώ, πόσο το οποίο υποστήριξε πως έστειλε μετά από πίεση που δέχτηκε από το προφίλ της 12χρονης.

Υπόθεση 12χρονης: Απολογείται 60χρονος που αγόραζε φωτογραφίες και βίντεο του κοριτσιού | 25/11 |EΡΤ

Κολωνός: Ελεύθερος υπό όρους και 39χρονος μετά την απολογία του 

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο 39χρονος που κατηγορείται για κατοχή πορνογραφικού υλικού της 12χρονης από τον Κολωνό. Ο κατηγορούμενος, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα της πληροφορικής είχε κληθεί σε απολογία για το κακούργημα της πορνογραφίας ανηλίκων, καθώς είχαν εντοπιστεί στην κατοχή του φωτογραφίες του κοριτσιού. Ο 39χρονος δεν είχε συλληφθεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κλήση του σε απολογία εντάσσεται στο νέο στάδιο που μπαίνει η έρευνα, στην οποία καλούνται και άτομα τα οποία δεν κατηγορούνται για βιασμό της 12χρονης, αλλά σε συσκευές τους έχει βρεθεί υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ο 39χρονος αρνήθηκε την κατηγορία και φέρεται να υποστήριξε ότι μέσω της εφαρμογής viber, από ένα προφίλ με γυναικείο όνομα, το οποίο δεν ήταν της 12χρονης, του εστάλησαν φωτογραφίες. Όπως είπε, επειδή κάτι υποψιάστηκε, ζητούσε επίμονα να αποσαφηνιστεί η ηλικία της κοπέλας, διότι η ίδια είχε αναφέρει ότι ήταν 17 ετών και ζήτησε τις φωτογραφίες για να ταυτοποιήσει την ηλικία του προσώπου με το οποίο μιλάει. Ο κατηγορούμενος φέρεται να παραδέχτηκε ότι έστειλε χρηματικά ποσά συνολικού ύψους 140 ευρώ. Μετά την απολογία του, ανακρίτρια και εισαγγελέας συμφώνησαν να αφεθεί ελεύθερος και επέβαλαν στον κατηγορούμενο τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε ΑΤ της περιοχής του 3 φορές το μήνα και της εγγύησης 5 χιλιάδων ευρώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ