Ελλαδα

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή εντοπισμού της 31χρονης που αυτοπυρπολήθηκε στη Χαλκιδική

Τι εκτιμούν οι αρχές για την αυτοκτονία της

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαριάννα Βλαχοπάνου
© Facebook

Αυτοκτονία 31χρονης Μαριάννας Βλαχοπάνου: Ο εντοπισμός του απανθρακωμένου πτώματος και τα στοιχεία για την ερωτική απογοήτευση

Σε βίντεο ντοκουμέντο έχει καταγραφεί η στιγμή που οι εθελοντές που συμμετείχαν στην επιχείρηση εντοπισμού της 31χρονης Μαριάννας Βλαχοπάνου βρίσκουν το απανθρακωμένο πτώμα της σε οικοδομή στον Γαλαρίνο Χαλκιδικής. 

Μακάβρια αποκάλυψη έγινε το βράδυ της Δευτέρας (21/11) από εθελοντές διασώστες της ΟΦΚΑΘ. Όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσίευσε το thestival.gr, οι δύο διασώστες πλησιάζουν με φακούς τις σκάλες της υπό ανέγερση μονοκατοικίας και μόλις διαπιστώνουν ότι κάτι στη βεράντα του πρώτου ορόφου, ανεβαίνουν τα σκαλιά, φωτίζουν το σημείο και βρίσκονται μπροστά στο απανθρακωμένο πτώμα της 31χρονης. 

Στο βίντεο, που μπορείτε να δείτε παρακάτω, καταγράφεται η διαδρομή που ακολούθησαν οι διασώστες έως ότου φτάσουν στο οίκημα, υπό τν συνοδεία της 34χρονης φίλης της Μαριάννας. Οι εθελοντές αρχικά κατευθύνθηκαν σε εγκαταλελειμμένο κτίσμα έξω από το χωριό. Το έψαξαν περιμετρικά χωρίς να βρούνε το παραμικρό. Στη συνέχεια, με την καθοδήγηση της 34χρονης, περπάτησαν περίπου εκατό μέτρα για να ερευνήσουν μια υπό ανέγερση μονοκατοικία. Ήταν 19:50 όταν ο ένας από τους δύο εθελοντές ανέβηκε τα σκαλιά της μονοκατοικίας και εντόπισε στη βεράντα το άψυχο σώμα της Μαριάννας.

Thestival.gr Η στιγμή που εντοπίστηκε η σορός της 31χρονης Μαριάννας

Χαλκιδική: Η 31χρονη Μαριάννα Βλαχοπάνου έδωσε τέλος στη ζωή της - Εκτιμήσεις για ερωτική απογοήτευση

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα ανέβηκε στον τρίτο όροφο νεοαναγειρόμενου κτίσματος και, αφού περιέλουσε τον εαυτό της με εύφλεκτο υλικό, αυτοπυρπολήθηκε και πήδηξε στο κενό.

Τα ίχνη της 31χρονης είχαν χαθεί από την περασμένη Παρασκευή (18/11), όταν είχε φύγει από το σπίτι φίλης της όπου έμενε στον Γαλαρινό. Η 34χρονη επέστρεψε από την εργασία της, διαπίστωσε ότι η Μαριάννα δεν ήταν εκεί και, καθώς περνούσαν οι ώρες και δεν επέστρεφε, ειδοποίησε την Αστυνομία. Έκτοτε την αναζητούσαν η οικογένεια και οι φίλοι της. Σύμφωνα με το Thestival.gr, η 31χρονη έφυγε χωρίς να πάρει μαζί της τα προσωπικά της αντικείμενα. Πήρε μαζί της μόνο το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο όμως ήταν κλειστό. Άφησε στην εξωτερική πλευρά της εισόδου το κλειδί που της είχε δώσει η φίλη της για να μπαινοβγαίνει στο σπίτι. Στο τραπέζι του σπιτιού υπήρχε ένα ποτήρι με λίγο ουίσκι. Οι Αρχές από την πρώτη στιγμή θεώρησαν πιθανότερο σενάριο αυτό της ερωτικής απογοήτευσης που οδήγησε τη γυναίκα στο να κάνει το απονενοημένο διάβημα.

Στο σπίτι όπου διέμενε η 31χρονη δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα της ίδιας που να αναφέρει τους λόγους της εξαφάνισής της. Ωστόσο, η Αστυνομία βρήκε στο συρτάρι της Μαριάννας μια επιστολή που συνέταξε η ίδια πριν από τρεις εβδομάδες. Η επιστολή έχει τη μορφή ερωτικής εξομολόγησης και απευθύνεται σε άτομο με το οποίο η 31χρονη είχε δεσμό. Οι Αρχές εκτιμούν πως η εξαφάνισή της και κατ' επέκταση η αυτοκτονία της οφείλονται σε ερωτική απογοήτευση.

Η 31χρονη Μαριάννα είχε μεταβεί στη Γερμανία για να βρει δουλειά, ωστόσο, μετά από δύο μήνες επέστρεψε και πάλι στην Ελλάδα. Διέμενε προσωρινά με τη 34χρονη φίλη, ενώ λίγες ημέρες πριν δώσει τέλος στη ζωή της, της ανακοινώθηκε ότι θα προσληφθεί σε ξενοδοχειακή μονάδα της Χαλκιδικής. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ