Ελλαδα

Ερωτική απογοήτευση η πιθανή αιτία για την 31χρονη στη Χαλκιδική που αυτοπυρπολήθηκε

Το σημείωμα που άφησε εξετάζουν οι Αρχές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H 31χρονη που βρέθηκε νεκρή σε υπό ανέγερση μονοκατοικία στη Χαλκιδική
H 31χρονη που βρέθηκε νεκρή σε υπό ανέγερση μονοκατοικία στη Χαλκιδική

Χαλκιδική: Τραγική κατάληξη στην εξαφάνιση της 31χρονης Μαριάννας - Οι εκτιμήσεις των Αρχών για τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο τη γυναίκα

Νεκρή βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας, σε υπό ανέγερση οικοδομή στον Γαλαρινό Χαλκιδικής, η 31χρονη Μαριάννα που είχε εξαφανιστεί τα τελευταία 24ωρα.

Δύο μέλη της ΟΦΚΑΘ μαζί με την 34χρονη φίλη της, η οποία την φιλοξενούσε στο σπίτι της, την εντόπισαν. Η 31χρονη φέρεται να έπεσε από τον δεύτερο όροφο στη βεράντα του πρώτου. Στη μονοκατοικία βρέθηκε ένας καμένος όγκος πλαστικών καλωδίων, ένας λιωμένος αναπτήρας και ένα κινητό το οποίο είχε καταστραφεί από τις φλόγες.

Στο σημείο βρέθηκε και ένα πλαστικό δοχείο το οποίο εικάζεται ότι περιείχε το εύφλεκτο υγρό.

Το σημείο όπου εντόπισαν νεκρή τη 31χρονη Μαριάννα
Το σημείο όπου εντόπισαν νεκρή τη 31χρονη Μαριάννα © thestival.gr

Ερωτική απογοήτευση «βλέπουν» οι Αρχές

Τα ίχνη της 31χρονης είχαν χαθεί από την περασμένη Παρασκευή (18/11). Πληροφορίες που μετέδιδε το thestival.gr ανέφεραν πως η 31χρονη έφυγε χωρίς να πάρει μαζί της τα προσωπικά της αντικείμενα. Πήρε μαζί της μόνο το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο όμως ήταν κλειστό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας, στο σπίτι που διέμενε η 31χρονη δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα της ίδιας, το οποίο να αναφέρει τους λόγους της εξαφάνισής της. Ωστόσο, οι Αρχές εντόπισαν στο συρτάρι της Μαριάννας μια επιστολή που συνέταξε η ίδια. Η επιστολή έχει τη μορφή ερωτικής εξομολόγησης και απευθύνεται σε άτομο με το οποίο η 31χρονη είχε δεσμό. Οι Αρχές εκτιμούσαν ότι η εξαφάνιση της 31χρονης οφείλεται σε ερωτική απογοήτευση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αδελφή της 31χρονης αναμένεται να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, ώστε να πραγματοποιηθεί η διαδικασία της αναγνώρισης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ