Ελλαδα

Πάτρα: 50 μολότοφ στην πορεία για το Πολυτεχνείο - Βαρύτατες κατηγορίες σε 21χρονη

Στον εισαγγελέα σήμερα οι συλληφθέντες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μολότοφ στην Πάτρα
Μολότοφ στην Πάτρα © tempo24

Πολυτεχνείο - Πάτρα: Οι κατηγορίες για τους τέσσερις συλληφθέντες στην πορεία μετά τη «βροχή» μολότοφ 

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα τα τέσσερα άτομα που συνελήφθησαν μετά τα επεισόδια που προκλήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης κατά τη διάρκεια της πορείας για την 49η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, η οποία είχε ξεκινήσει από το πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου.

Ειδικότερα, πρόκειται για τρεις άνδρες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα και μία γυναίκα. Βαρύτατες είναι οι κατηγορίες για την 21χρονη, καθώς της έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, για κατοχή εκρηκτικών υλών, συμμετοχή σε διατάραξη κοινής ειρήνης και αντίσταση κατά της αρχής. Οι τέσσερις συλληφθέντες δηλώνουν φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών. 

Πάτρα - Επεισόδια στην πορεία για το Πολυτεχνείο

Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων η ομάδα των κουκουλοφόρων που βρισκόταν στο τέλος της πορείας εκτόξευσε περισσότερες από 50 βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, στο ύψος της οδού Κορίνθου. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος δρόμος παρέμεινε κλειστός επί αρκετή ώρα για να γίνουν εργασίες καθαρισμού, ώστε να μην κινδυνεύσουν οδηγοί αυτοκινήτων και δικύκλων.

Βροχή από δακρυγόνα και μολότοφ στην Πάτρα – Χωρίς επεισόδια η νύχτα στην Αθήνα | OPEN TV

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ