Ελλαδα

Στη ΜΕΘ 44χρονος στην Κρήτη που ήπιε μισό μπουκάλι καυστικό υγρό

Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νοσηλεύτρια σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου
© EUROKINISSI / ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Κρήτη: Στο νοσοκομείο 44χρονος μετά την κατανάλωση καυστικού υγρού - Τα ψυχιατρικά προβλήματα και η απόπειρα αυτοκτονίας

Στην Εντατική του νοσοκομείο Αγίου Νικολάου στην Κρήτη νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ένας 44χρονος άνδρας που ήπιε μεγάλη ποσότητα από καυστικό υγρό

Σύμφωνα με το cretapost, εκτιμάται ότι ο 44χρονος ήπιε περίπου μισό μπουκάλι άκουα φόρτε. Ο άνδρας υπέστη διάτρηση στομάχου και υπεβλήθη άμεσα σε χειρουργική επέμβαση και τραχειοτομή.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, όλα φέρεται να συνέβησαν το απόγευμα της Τρίτης (15/11) όταν ο 44χρονος πήγε στο σπίτι της μητέρας του σε περιοχή του Ηρακλείου και της είπε «μαμά ήπια αυτό» ενώ ταυτόχρονα έτεινε προς το μέρος της το μπουκάλι του καυστικού υγρού. Άμεσα οι γονείς του ειδοποίησαν διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι τον μετέφεραν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου αρχικά νοσηλεύθηκε στη Β’ Παθολογική κλινική. Όπως ήδη αναφέρθηκε, τις πρώτες ώρες της νοσηλείας του η κλινική του εικόνα χαρακτηρίζονταν ως «καλή» αφού το υγρό άργησε αρκετές ώρες να επιδράσει στον οργανισμό του 44χρονου.

Επιπλέον, ιατρικές αλλά και αστυνομικές πηγές, επιβεβαιώνουν στο cretapost ότι ο 44χρονος έχει επιχειρήσει και στο παρελθόν να δώσει τέλος στη ζωή του, ενώ πάσχει από σοβαρά προβλήματα υγείας ψυχιατρικής φύσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ