Ελλαδα

Τι έδειξε η νεκροψία για τον θάνατο της 6χρονης στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης

Η αδιαθεσία και η ανακοπή καρδιάς κατά την εξέταση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης © ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ // ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Θεσσαλονίκη: Η νεκροψία - νεκροτομή και τα ευρήματα για τον θάνατο της 6χρονης στο Ιπποκράτειο

Στοιχεία λοίμωξης του αναπνευστικού με ραγδαία εξέλιξη έδειξε η νεκροψία - νεκροτομή για το 6χρονο κοριτσάκι στη Θεσσαλονίκη που πέθανε την Παρασκευή (11/11) στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. 

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή και εκτός από τα στοιχεία λοίμωξης διαπιστώθηκε απουσία κακώσεων. Φως στα αίτια θα ρίξουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, που αναμένονται το επόμενο διάστημα.

Ερωτήματα για τον θάνατο της 6χρονης στο Ιπποκράτειο | 12/11/2022 | ΕΡΤ

Θεσσαλονίκη: Η έντονη αδιαθεσία και η μεταφορά της 6χρονης στο νοσοκομείο

Το 6χρονο κοριτσάκι μετά από αδιαθεσία που ένιωσε μετέβη με τους κηδεμόνες του στο Κέντρο Υγείας Σοχού. Το παιδάκι υπεβλήθη σε εξετάσεις και οι ιατροί έκριναν ότι πρέπει να μεταφερθεί άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο», το οποίο και εφημέρευε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί μεταφέρθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου όπου κατά τη διάρκεια εξέτασής του υπέστη ανακοπή καρδιάς. Αμέσως ιατροί και νοσηλευτές κινητοποιήθηκαν προκειμένου να το επαναφέρουν στη ζωή, κάτι που επιτεύχθηκε.

Το προσωπικό του νοσοκομείο ξεκίνησε τη διαδικασία διασωλήνωσης του παιδιού στη ΜΕΘ, όταν και πάλι υπέστη για δεύτερη φορά ανακοπή. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών, η μικρούλα δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας σε θλίψη την οικογένειά της.

Ιπποκράτειο: Η εντατικολόγος που πάλεψε να κρατήσει στη ζωή το 6χρονο κοριτσάκι μιλά στον ΣΚΑΪ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.