Ελλαδα

Στην ανακρίτρια ο Στάθης Παναγιωτόπουλος για συμπληρωματική απολογία σχετικά με τα revenge porn

Νέα στοιχεία για τη δημοσιοποίηση 20 φωτογραφιών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στάθης Παναγιωτόπουλος
Στάθης Παναγιωτόπουλος © NDP

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Συμπληρωματική απολογία για revenge porn - Νέα στοιχεία για δημοσιοποίηση φωτογραφιών

Σε συμπληρωματική κατάθεση κλήθηκε σήμερα (11/11) από την ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, για την εμπλοκή του σε υποθέσεις δημοσιοποίησης, μέσω διαδικτύου, υλικού με προσωπικές στιγμές πρώην ερωτικών του συντρόφων.

Η κλήση του σε απολογία αφορά τη μία από τις δύο περιπτώσεις, για τις οποίες είχε συλληφθεί πέρσι την περίοδο των Χριστουγέννων, όταν είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του, σε βαθμό κακουργήματος --για την άλλη παραπέμφθηκε με βούλευμα να δικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης. Καθώς προέκυψαν από την έρευνα νέα στοιχεία που αφορούν στη δημοσιοποίηση 20 φωτογραφιών προσωπικού χαρακτήρα, η ανακρίτρια τον κάλεσε εκ νέου σε απολογία, με τον ίδιο να αρνείται ότι τις δημοσιοποίησε εκείνος. Μόλις κλείσει και αυτός ο φάκελος η υπόθεση θα εισαχθεί στο αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο, που θα αποφανθεί για την παραπομπή του σε δίκη.

O Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, είχε καταδικασθεί τον περασμένο Φεβρουάριο από το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για ανάλογη διαρροή «ροζ» βίντεο -η πρώτη από τις συνολικά τρεις υποθέσεις που πήραν το δρόμο της Δικαιοσύνης- και είχε καταδικασθεί σε φυλάκιση 5 ετών. Κατά της παραπάνω απόφασης, όμως, ασκήθηκε έφεση από εισαγγελέα, με το σκεπτικό ότι η υπόθεση θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και άρα να παραπεμφθεί σε ανώτερο δικαστήριο, όπως κι έγινε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ