Ελλαδα

Νέες καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο - Τέσσερις γυναίκες αναγνώρισαν τον εαυτό τους σε revenge porn

Γιατί φοβούνται να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στάθης Παναγιωτόπουλος
Στάθης Παναγιωτόπουλος © NDP

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέες καταγγελίες γυναικών κατά του παρουσιαστή για τα revenge porn στο διαδίκτυο - Ανοιχτό το ενδεχόμενο μηνύσεων

Σε καταγγελίες κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου σκέφτονται να προχωρήσουν τέσσερις γυναίκες, οι οποίες αναγνώρισαν τον εαυτό τους σε βίντεο με προσωπικές τους στιγμές που ανέβασε στο διαδίκτυο ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», οι τέσσερις γυναίκες τα πρόσωπα των οποίων δεν φαίνονται στα ροζ βίντεο, έχουν βρεθεί ήδη σε γραφεία δικηγόρων και εξετάζουν το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε καταγγελίες, φοβούμενες παράλληλα ότι αν υποβάλλουν μήνυση υπάρχει η πιθανότητα να διαρρεύσουν τα στοιχεία τους και «διασυρθούν διπλά». 

Η Σταυρούλα – Αντιγόνη Πριλή, συνήγορος της πρώτης καταγγέλλουσας του Στάθη Παναγιωτόπουλου μίλησε στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Ant1 και επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν τέσσερις νέες καταγγέλλουσες εις βάρος του πρώην παρουσιαστή. «Μιλάμε για τέσσερις διαφορετικές γυναίκες από τις τρεις ήδη καταγγέλλουσες, συνολικά επτά μέχρι στιγμής» δήλωσε η δικηγόρος. 

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τα μηνύματα στην Καρολάιν Κράουτς

Μόλις εχθές, κολλητή φίλη της Καρολάιν Κράουτς, της 20χρονης μητέρας που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά, ανέφερε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε προσεγγίσει την Καρολάιν και της είχε ζητήσει να πάνε για καταδύσεις στην Αλόννησο. Όπως είπε η φίλη της, τότε η Καρολάιν «γέλαγε με την ηλιθιότητά του» και σημείωσε ότι όλοι στο νησί ήξεραν ότι «είναι γλοιώδης».

«Τρία τέσσερα χρόνια ήμασταν καλές φίλες. Ο πιο χαμογελαστός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Εξω καρδιά. Κοινωνική φουλ, πηγαίναμε για καταδύσεις μαζί και προσκοπισμό. Ηταν φουλ άτομο με ενέργεια, πάθος για να εξερευνήσει τα πάντα» είπε στον ΑΝΤ1 η φίλη της Καρολάιν Κράουτς. Οπως αποκάλυψε, ο πρώην παρουσιαστής είχε προσεγγίσει την 15χρονη τότε Καρολάιν και της είχε πει να πάνε για καταδύσεις. Τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: «τον είχαμε γνωρίσει, ήταν στο ίδιο, τέλος πάντων, καταδυτικό κέντρο, που κάναμε τις καταδύσεις εμείς, ήταν και ο Στάθης. Τον ξέραμε γενικότερα τον Στάθη. Της είχε στείλει και μήνυμα, θυμάμαι, τότε που κάναμε τις καταδύσεις. Χυδαία θυμάμαι ήταν, το τι της έλεγε δεν θυμάμαι. "Πότε κούκλα μου θα πάμε μαζί για κατάδυση;" κάτι τέτοια, αλλά γενικότερα ξέραμε ότι είναι γλοιώδης άνθρωπος, όλη η Αλόννησος το ήξερε ότι είναι γλοιώδης. Οτι έκανε αυτό που έκανε όχι. Αλλά όλοι ξέραμε ότι είναι αισχρός». Οταν πήρε το μήνυμα η Καρολάιν «γέλαγε περισσότερο. Δεν θυμάμαι τι του είχε απαντήσει τότε, αλλά γέλαγε με την ηλιθιότητά του, πιστεύοντας ότι θα απαντήσει και καλά με... δηλαδή από αυτή την άποψη γέλαγε».

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Είχε στείλει χυδαίο μήνυμα στην 15χρονη Καρολάιν Κράουτς

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ