- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται να είχε στείλει χυδαίο μήνυμα και στην Κάρολαϊν Κράουτς όταν ήταν 15 χρονών
Τι αποκάλυψε φίλη της
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Είχε στείλει χυδαίο μήνυμα και στην Κάρολαϊν όταν ήταν 15 χρονών.
Το θύμα της άγριας δολοφονίας στα Γλυκά Νερά φέρεται να είχε δεχθεί χυδαία μηνύματα από τον πρώην παρουσιαστή της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα», όταν ήταν 15 ετών. Όπως είπε στον ΑΝΤ1 η φίλη της Καρολάιν Κράουτς, όταν και οι δύο ήταν σε ηλικία 15-16 ετών είχαν γνωρίσει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο στο καταδυτικό κέντρο που έκαναν τότε και οι ίδιες καταδύσεις στην Αλόννησο.
«Τρία τέσσερα χρόνια ήμασταν καλές φίλες. Ο πιο χαμογελαστός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Έξω καρδιά. Κοινωνική φουλ, πηγαίναμε για καταδύσεις μαζί και προσκοπισμό. Ήταν φουλ άτομο με ενέργεια, πάθος για να εξερευνήσει τα πάντα» είπε η φίλη της Κάρολαϊν Κράουτς, αποκαλύπτοντας πως ο πρώην παρουσιαστής είχε προσεγγίσει την 15χρονη τότε Κάρολαϊν και της είχε πει να πάνε για καταδύσεις.
«Τον είχαμε γνωρίσει, ήταν στο ίδιο, τέλος πάντων, καταδυτικό κέντρο, που κάναμε τις καταδύσεις εμείς. Τον ξέραμε γενικότερα τον Στάθη. Της είχε στείλει και μήνυμα, θυμάμαι, τότε που κάναμε τις καταδύσεις. Χυδαίo θυμάμαι ήταν, τι της έλεγε δεν θυμάμαι. “Πότε κούκλα μου θα πάμε μαζί για κατάδυση;” κάτι τέτοια, αλλά γενικότερα ξέραμε ότι είναι γλοιώδης άνθρωπος, όλη η Αλόννησος το ήξερε ότι είναι γλοιώδης. Ότι έκανε αυτό που έκανε όχι. Αλλά όλοι ξέραμε ότι είναι αισχρός», είπε αρχικά.
Όταν πήρε το μήνυμα η Κάρολαϊν «γέλαγε περισσότερο. Δεν θυμάμαι τι του είχε απαντήσει τότε, αλλά γέλαγε με την ηλιθιότητά του, πιστεύοντας ότι θα απαντήσει και καλά με… δηλαδή από αυτή την άποψη γέλαγε».
Υπενθυμίζεται ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος καταδικάστηκε σε κάθειρξη πέντε ετών με αναστολή για υπόθεση revenge porn. Ο πρώην παρουσιαστής είχε ανεβάσει στο διαδίκτυο προσωπικές στιγμές με πρώην σύντροφό του χωρίς τη συγκατάθεσή της.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι προβλέπει αναλυτικά για όλα τα επιστημονικά πεδία
Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν στις 21:40 για τις ημέρες Κυριακή ως Πέμπτη
Με λεωφορεία η μεταφορά των επιβατών
Στο σημείο επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής
Επίγειες και εναέριες δυνάμεις την έθεσαν χωρίς ενεργό μέτωπο μέσα σε 30 λεπτά
Σταδιακή μεταβολή από την Τρίτη - Η ανάρτηση του μετεωρολόγου
Με μεγάλες πληρότητες αναχωρούν τα πλοία
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Τι να κάνετε σε περίπτωση που σας καλέσουν
Ισχυρή σύσταση προς τους πολίτες για τήρηση των μέτρων πυροπροστασίας
Με δυσκολία η κίνηση των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Πού και πώς κάνετε την αίτηση
Τα πρώτα αρθρωτά οχήματα 18 μέτρων στην Ελλάδα ενισχύουν τον στόλο του ΟΑΣΘ - Πότε κυκλοφορούν στους δρόμους
Οι Αρχές εφιστούν την προσοχή - Καμία ενέργεια στην ύπαιθρο που μπορεί να προκαλέσει φωτιά
Ξέφυγε ο καβγάς για τα βοσκοτόπια στα Χανιά
Είχε σκηνοθετήσει ληστεία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.