Ελλαδα

Έγκλημα στη Μάνδρα: Ο 14χρονος ομολόγησε τη δολοφονία του αδελφού του

Υποστήριξε πως επρόκειτο για ατύχημα

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το σημείο όπου βρίσκεται η κτηνοτροφική μονάδα της οικογένειας του 17χρονου
Το σημείο όπου βρίσκεται η κτηνοτροφική μονάδα της οικογένειας του 17χρονου © Athens Voice

Μάνδρα: Ομολόγησε ο 14χρονος - Η τραγική κατάληξη μιας άσχημης κατάστασης σε ένα οικογενειακό περιβάλλον γεμάτο γκρίνιες και κακοποίηση

Δεν μπόρεσε να συνεχίσει να λέει ψέματα στους αστυνομικούς και αποκάλυψε ότι σκότωσε τον 17χρονο αδελφό του.

Ο 14χρονος αδελφός του θύματος, ομολόγησε πως με μια καραμπίνα, πυροβόλησε πισώπλατα και σκότωσε τον αδελφό του. Μάλιστα, ο 14χρονος υποστήριξε πως επρόκειτο για ατύχημα, αφού κρατούσε το όπλο και αυτό εκπυρσοκρότησε.

Στους αστυνομικούς, ο 14χρονος, στη δεύτερη του κατάθεση, μετά από την ολονύχτια κουβέντα με τους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών, δεν άντεξε άλλο.

«Έσπασε» και ομολόγησε πως από ένα λάθος ο αδελφός του έπεσε νεκρός από την καραμπίνα που κρατούσε, την οποία είχε για τα άγρια σκυλιά και άλλα ζώα που ενδεχομένως να τους απειλούσαν. Τους ίδιους και τα πρόβατα τους.

Τον έπιασε όμως πανικός και για να μην «χρεωθεί» τη δολοφονία του αδελφού του, τον παράτησε πήγε στο μαντρί τα πρόβατα και μετά εμφανίστηκε στην οικογένεια του λέγοντας ότι δήθεν χάθηκε. Μάλιστα, όπως διαπιστώθηκε, εμφανιζόταν θλιμμένος και αγωνιούσε για την ανεύρεση του αδελφού του.

Ο 14χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ανηλίκων, ενώ η πολυμελή οικογένεια του, δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί. Ναι μεν ζητώντας την τιμωρία του δράστη, πλην όμως αυτός αποδείχθηκε ο ίδιος ο αδελφός του 17χρονου Φώτη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ