Ελλαδα

Κάλεσε να συλλάβουν οικογένεια για 20 ευρώ βενζίνη και τα πλήρωσε ο αστυνομικός

Η κάρτα δεν «περνούσε» από το POS

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κάλεσε να συλλάβουν οικογένεια για 20 ευρώ βενζίνη και τα πλήρωσε ο αστυνομικός
ΕΛΑΣ - ΑΡΧΕΙΟ © EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ιδιοκτήτης του βενζινάδικου κάλεσε την αστυνομία να συλλάβει οικογένεια για 20 ευρώ βενζίνη αλλά τον πλήρωσε ο αστυνομικός

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σε πρατήριο καυσίμων στον Βόλο, όταν ένας αστυνομικός πλήρωσε ο ίδιος 20 ευρώ για βενζίνη για λογαριασμό μίας οικογένειας, επειδή η κάρτα τους δεν «περνούσε» από μηχάνημα POS.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος», οικογένεια που είχε πάει στο πρατήριο για να βάλει βενζίνη στο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου βρέθηκε σε «ομηρία» από τον πρατηριούχο, όταν η κάρτα με την οποία επιχείρησε να πληρώσει το αντίτιμο δεν περνούσε από το μηχάνημα POS, επειδή είχε απομαγνητιστεί όπως αποδείχθηκε.

Ο αστυνομικός, που κλήθηκε από τον πρατηριούχο για να συλλάβει την οικογένεια, πλήρωσε το αντίτιμο, δίνοντας τέλος στην οικογενειακή περιπέτεια.

Ο πατέρας, η μητέρα και οι δύο μικρές κόρες τους, ηλικίας 4,5 και 8,5 ετών είχαν πάει στο σούπερ μάρκετ για τα ψώνια της εβδομάδας, επιστρέφοντας στο σπίτι, σταμάτησαν στο πρατήριο καυσίμων για να βάλουν βενζίνη. Έβαλαν βενζίνη αξίας 20 ευρώ στο ρεζερβουάρ προτού η μητέρα βγει από το αυτοκίνητο προκειμένου να πάει στο εσωτερικό του πρατηρίου για να πληρώσει μέσω κάρτας το αντίτιμο. Η κάρτα όμως δεν περνούσε.

Η γυναίκα πρότεινε στην υπάλληλο να αφήσει την αστυνομική ταυτότητά της, να επιστρέψει η οικογένεια στο σπίτι και να της φέρει τα 20 ευρώ.

Ο ιδιοκτήτης ενημερώθηκε από την υπάλληλο και είπε: «Να μείνουν εκεί που είναι. Τους βλέπω από τις κάμερες. Κάλεσε την Αστυνομία».

«Δεν είσαι με τα καλά σου, που θα συλλάβω οικογένεια με μικρά παιδιά», φέρεται να είπε ο αστυνομικός που έφτασε στο σημείο και πλήρωσε εκείνος το ποσό.

Ο πατέρας ζήτησε το όνομα του αστυνομικού προκειμένου να του επιστρέψει πίσω τα χρήματα. Εκείνος δεν το δέχτηκε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ