Ελλαδα

«Γέφυρα ζωής» για 2χρονο κοριτσάκι στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Μεγάλη αστυνομική κινητοποίηση για να φτάσει μέσα σε λίγα λεπτά στο Ιπποκράτειο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομικοί των ομάδων «Ζ» και ΔΙ.ΑΣ. έστησαν μηχανοκίνητη «γέφυρα ζωής» για την ταχεία μεταφορά παιδιού σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
«Γέφυρα ζωής» στήθηκε για τη μεταφορά παιδιού σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη © Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης

Αστυνομικοί των ομάδων «Ζ» και ΔΙ.ΑΣ. έστησαν μηχανοκίνητη «γέφυρα ζωής» για την ταχεία μεταφορά παιδιού σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

«Γέφυρα ζωής» στήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό ένα κοριτσάκι μόλις δύο ετών να διακομιστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα σε νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, γύρω στις 13:00 ειδοποιήθηκε η Αστυνομία πως ένα αυτοκίνητο θα κινούνταν με αλάρμ και μεγάλη ταχύτητα στην οδό Μοναστηρίου με προορισμό το Ιπποκράτειο. Το αυτοκίνητο είχε ξεκινήσει από το Κορδελιό.

Συγκεκριμένα, ένα ζευγάρι μετέφερε το μόλις δύο ετών παιδί του σε νοσοκομείο καθώς από σφάλμα τού χορηγήθηκε μεγάλη ποσότητα φαρμάκου.

Μετά από υπόδειξη του Κέντρου Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης, δικυκλιστές αστυνομικοί της ομάδας «Ζ» και ΔΙ.ΑΣ. παρέλαβαν το αυτοκίνητο από την αερογέφυρα του Κορδελιού.

Μόλις το είδαν να φθάνει προς το μέρος τους, μπήκαν μπροστά προκειμένου η διακομιδή του παιδιού στο νοσοκομείο να γίνει γρήγορα και με ασφάλεια.

Thestival.gr Γέφυρα σωτηρίας για δίχρονο κοριτσάκι στη Θεσσαλονίκη

Οι δικυκλιστές αστυνομικοί προπορεύονταν του αυτοκινήτου  για να εξασφαλίσουν την απρόσκοπτη κίνησή του σταματώντας τη ροή κυκλοφορίας σε όλους τους κάθετους δρόμους των οδών Μοναστηρίου και Εγνατία αλλά και της Λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Μέσα σε λίγα μόλις λεπτά το κοριτσάκι έφτασε με ασφάλεια στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» και παρελήφθη από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Παιδιατρικής Κλινικής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ