Ελλαδα

Δύο ακόμη άνδρες παρουσιάστηκαν στη ΓΑΔΑ για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό

Τι ισχυρίστηκαν στις αστυνομικές αρχές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΓΑΔΑ
© EUROKINISSI/ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ δύο ακόμη άνδρες - Πρόκειται για έναν 53χρονο και έναν 33χρονο

Δύο ακόμη άνδρες προσήλθαν σήμερα, Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής αναφορικά με την υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Οι δύο άνδρες ανέφεραν ότι είναι χρήστες διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών ωστόσο ισχυρίστηκαν ότι ουδέποτε έχουν συνομιλήσει ή συναντηθεί με ανήλικο άτομο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. «στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για τη διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθαν αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία, σήμερα (2-11-2022), μεσημβρινές ώρες, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 53 και 33 ετών αντίστοιχα».

Μετά την κατάθεσή τους, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι το ανήλικο κορίτσι, παρουσία παιδοψυχολόγων της ΕΛΑΣ, κατέθετε την Τρίτη για έξι ώρες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η 12χρονη, εν μέσω αρκετών διακοπών και υπό ψυχολογική φόρτιση, κλήθηκε να καταθέσει όσα γνωρίζει για την παρουσία της σε οίκο ανοχής και να αναγνωρίσει άτομα που η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει ότι είχαν συνομιλήσει μαζί της στο προφίλ που διαχειριζόταν ο Ηλίας Μίχος στο «blindchat».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY