- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Θεσσαλονίκη, ο πλαστικός χειρουργός για τον ξυλοδαρμό του: «Δεν ήταν η ληστεία το κίνητρο»
Οι αρχές αναζητούν τους δύο δράστες
Θεσσαλονίκη: Επίθεση σε πλαστικό χειρουργό - Το υλικό από κάμερες ασφαλείας και οι έρευνες για τους δύο δράστες
Εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ ο πλαστικός χειρουργός που τον βράδυ της Δευτέρας (31/10) δέχθηκε επίθεση από δύο δράστες έξω από το ιατρείο του στη Θεσσαλονίκη. Ο πλαστικός χειρουργός περιέγραψε στο Mega την επίθεση που δέχθηκε, την ώρα που οι αρχές αναζητούν τους δράστες.
Ο πλαστικός χειρουργός δέχθηκε επίθεση τη στιγμή που έβγαινε στο ιατρείο του, σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης, στη Λεωφόρο Νίκης. Οι δράστες τού είχαν στήσει καρτέρι και τον περίμεναν. Όταν ο πλαστικός χειρουργός κατέβηκε από την πολυκατοικία, όπου δύο άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, τον περίμεναν από κάτω και μόλις κατέβηκε ο γιατρός άρχισαν να τον χτυπούν με κλωτσιές και μπουνιές. Τον έριξαν στο έδαφος και συνέχισαν να τον χτυπούν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA.
Επίθεση σε πλαστικό χειρουργό: Πώς περιγράφει ο ίδιος τον ξυλοδαρμό του
«Στην αρχή με χτύπησαν με λοστό ή με γλομπ, δεν ξέρω τι ήταν. Ήταν πάρα πολύ δυνατό το χτύπημα, πίσω στο κεφάλι μου, λίγο πάνω από τον αυχένα» είπε αρχικά ο γιατρός που δέχτηκε την επίθεση και πρόσθεσε «ευτυχώς δεν ήταν στον αυχένα γιατί θα μπορούσε να με αφήσει στον τόπο» ανέφερε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με τον χειρουργό δεν ήταν απόπειρα ληστείας καθώς οι δράστες δεν πήραν την τσάντα και το πορτοφόλι του, που έπεσαν κάτω μετά την επίθεση. «Είμαι γιατρός, κάνω επεμβάσεις, μπορεί κάποιος να μην είναι ευχαριστημένος, αλλά πάντα να ξέρετε βρίσκω τον τρόπο και υπάρχει λύση για όλα» σημείωσε και πρόσθεσε: «Δεν είχα κάτι τόσο σοβαρό, μία διένεξη με κάποιον ασθενή που να δικαιολογεί αυτή την πράξη».
Η πολυκατοικία όπου σημειώθηκε ο ξυλοδαρμός διαθέτει και κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει την επίθεση. Οι δύο δράστες αναζητούνται από την αστυνομία, ενώ οι αρχές αναζητούν και τα κίνητρα της επίθεσης. Ο πλαστικός χειρουργός νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ, καθώς είχε τραύματα στο πρόσωπο, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι του άνοιξαν το μάτι και τα χτυπήματα είναι σοβαρά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι προβλέπει η νομοθεσία για την ανανέωση των αδειών οδήγησης και ποιους αφορά
Αγρότες έχουν εισβάλει στoν αεροδιάδρομο
Ο άνθρωπος που γλίτωσε από το ναυάγιο του «Ηράκλειον» και σκοτώθηκε κατά τη συντριβή του αεροσκάφους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο καιρός των επόμενων ημερών
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Άρπαξαν ένα ζευγάρι παπούτσια
Πώς ονομαζόταν το πρώτο ελληνικής κατασκευής τρόλεϊ;
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Μικρή πτώση θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.