Ελλαδα

Σε διαμέρισμα στην Αλβανία με ξηρά τροφή και αλκοόλ κρυβόταν ο βιαστής με το τατουάζ

Το χρονικό της σύλληψης και της παράδοσής του στις ελληνικές Αρχές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
palaio-faliro

Βιασμός στο Παλαιό Φάληρο - Μόνος σε ένα διαμέρισμα έκτου ορόφου στην Αυλώνα Αλβανίας κρυβόταν ο βιαστής με το τατουάζ - Τι βρέθηκε στο χώρο

Λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα οι αλβανικές ειδικές δυνάμεις προχώρησαν στη σύλληψη του 45χρονου D.S., που κατηγορείται για τον βιασμό μίας κοπέλας στο Παλαιό Φάληρο.

Ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού είχε καταφύγει στην πατρίδα του περνώντας τα σύνορα της Κακαβιάς και από εκεί σε ένα διαμέρισμα έκτου ορόφου στον Αυλώνα της Αλβανίας. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, στο σπίτι του βρέθηκαν ξηρά τροφή, κονσέρβες, καθώς και τσίπουρο και ουίσκι. Προμήθειες που δείχνουν πως είχε σκοπό να παραμείνει κρυμμένος όσο χρειαστεί καθώς και τον εθισμό του στο αλκοόλ.

Οι αλβανικές αρχές εντόπισαν γρήγορα τον 45χρονο και τον παρέδωσαν στις 02:30 τα ξημερώματα της Τρίτης στις ελληνικές αρχές στα ελληνοαλβανικά σύνορα. Πλέον βρίσκεται στη ΓΑΔΑ, στα κρατητήρια της Ασφάλειας, και το απόγευμα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση Θεοδωρικάκου

Τη σύλληψη του ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης Τάκης Θεοδωρικάκος. «Ύστερα από μεθοδική έρευνα και την ταυτοποίηση του δράστη και με άριστη συνεργασία με τις αλβανικές αρχές ασφαλείας,καθως και μετά από 3 τηλεφωνικες επικοινωνίες του Τάκη Θεοδωρικάκου με τον Αλβανό ομόλογο του, ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της γυναίκας στο Παλαιο Φάληρο βρίσκεται στα χέρια της ελληνικής αστυνομίας. Θα οδηγηθεί στην ελληνική δικαιοσύνη για την άνανδρη, απάνθρωπη και εγκληματική συμπεριφορά του».

Ο 45χρονος κατηγορείται, ύστερα από καταγγελίες, ότι βίασε μία γυναίκα και αποπειράθηκε να βιάσει ακόμη μία στο Παλαιό Φάληρο. Να σημειωθεί ότι ο 45χρονος σκόρπισε τον τρόμο σε πολύ μικρή απόσταση από το σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο, εκεί όπου μένει μαζί με τη μητέρα του τα τελευταία τρία χρόνια. Η επίθεση σε βάρος της 24χρονης στην οδό Αγίας Τριάδας έγινε μόλις 600 μέτρα από το σπίτι του, ενώ η στάση της Αγίας Σκέπης όπου η 34χρονη βιάστηκε, είναι 800 μέτρα μακριά από το διαμέρισμά του.

Ο 45χρονος, σύμφωνα με τους γείτονές του, είναι ένα άτομο που καταναλώνει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ καθημερινά ενώ πολλές ήταν οι περιπτώσεις όπου φώναζε στη μητέρα του στην οποία δημιουργούσε προβλήματα με τη συμπεριφορά του. Οι ένοικοι της πολυκατοικίας αναφέρουν επιπλέον πως κατά το παρελθόν είχε χτυπήσει βίαια μια γυναίκα η οποία χρειάστηκε τη βοήθειά τους για να σωθεί.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Γυναικοκτονία». Μια λέξη τάφος ομαδικός
«Γυναικοκτονία». Μια λέξη τάφος ομαδικός

Πλέον είναι απαραίτητο, πρέπει να κατανοηθούν τα αίτια. Απαιτείται να σταματήσουμε να εκπαιδεύουμε τα αγόρια όπως εκπαιδεύτηκαν οι πατεράδες τους. Να τους βοηθήσουμε να κατέβουν από το βάθρο τους

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.