Ελλαδα

Παλαιό Φάληρο: Καταγγελία και για τρίτη επίθεση από τον βιαστή (βίντεο)

«Για μένα είναι νεκρός» δηλώνει η μητέρα του

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου με το τατουάζ βρίσκεται πλέον στην Αλβανία και αναζητείται
Ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου με το τατουάζ βρίσκεται πλέον στην Αλβανία και αναζητείται © Facebook | YouTube

Βιασμός στο Παλαιό Φάληρο - Ο καταζητούμενος βιαστής στην Αλβανία και οι πληροφορίες για τρίτη επίθεση - Οι δηλώσεις από τη μητέρα του

Στο Παλαιό Φάληρο στην υπόθεση με τον βιασμό της γυναίκας αναμένονται νέες εξελίξεις μετά την επιβεβαίωση ότι ο βιαστής με το τατουάζ έχει διαφύγει στην Αλβανία.

Η ΕΛΑΣ έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης εντός των επόμενων ημερών.

Πατέρας δύο παιδιών και χωρισμένος ο Αλβανός βιαστής, όπως μετέδωσε το Mega, πριν από ένα 6μηνο είχε πραγματοποιήσει και τρίτη επίθεση. Ειδικότερα, είχε παρασύρει νεαρή γυναίκα στο σπίτι που διέμενε με τη μητέρα του και την κακοποίησε, τραυματίζοντάς την σοβαρά.

Σημειώνεται ότι ο βιαστής με το τατουάζ στο Παλαιό Φάληρο βίασε 34χρονη γυναίκα σε στάση λεωφορείου, απειλώντας την με μαχαίρι. Ο 45χρονος αποπειράθηκε να βιάσει άλλη μια γυναίκα, όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο που δόθηκε στη δημοσιότητα πριν από λίγα 24ωρα.

Βίντεο ντοκουμέντο με τον φερόμενο βιαστή με το τατουάζ:Επίθεση σε γυναίκα που κατάφερε και ξέφυγε

Ανθρωποκυνηγητό στην Αλβανία για τον βιαστή με το τατουάζ του Παλαιού Φαλήρου

Οι έρευνες στην Αλβανία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του βιαστή με το τατουάζ συνεχίζονται.

Πηγές από τη διεύθυνση Αστυνομίας Αργυρόκαστρου επιβεβαιώνουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι ο άνδρας εισήλθε στο αλβανικό έδαφος μέσω διάβασης της Κακαβιάς στις 27 Οκτωβρίου το πρωί και συνέχισε το ταξίδι του, καθώς δεν υπήρχε καμία ύποπτη υπόδειξη από την ελληνική αστυνομία από τη στιγμή που δεν είχε γίνει η ταυτοποίηση του βιαστή με το τατουάζ του Παλαιού Φαλήρου. 

Ειδικότερα, ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης της Αλβανίας δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι αμέσως μετά τη λήψη σήματος από την Ελλάδα, η αλβανική αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και ασκεί ελέγχους για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του καταγγελλόμενου, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

ΕΛ.ΑΣ: Ταυτοποιήθηκε 45χρονος αλλοδαπός για τον βιασμό 34χρονης στο Παλαιό Φάληρο.

Μητέρα βιαστή με το τατουάζ στο Παλαιό Φάληρο - «Έχει πεθάνει για μένα»

Σε δηλώσεις της η μητέρα του 45χρονου βιαστή με το τατουάζ στο Παλαιό Φάληρο ξεκαθαρίζει ότι ο γιος της δεν υπάρχει πλέον για εκείνη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο καταζητούμενος τη χτυπούσε και της έπαιρνε χρήματα.

«Αυτό δεν είναι το παιδί που μεγάλωσα εγώ. Εγώ δεν έχω πλέον γιο, για μένα θεωρείται νεκρός» τόνισε. Και πρόσθεσε: «Τον έχω διαγράψει και τον "κλαίω" πια σαν νεκρό».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ