Ελλαδα

«Ήρθε με μαχαίρι» περιγράφει η 34χρονη για τον βιασμό της σε στάση λεωφορείου στο Π. Φάληρο

Τι αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κακοποιημένη γυναίκα προτάσσει το χέρι της
Νέες υποθέσεις βιασμών ανηλίκων βλέπουν το φως της δημοσιότητας (φωτογραφία αρχείου) © Pixabay / ninocare

Καταγγελία για βιασμό 34χρονης στο Παλαιό Φάληρο - Η περιγραφή για την επίθεση και τα χαρακτηριστικά του δράστη

«Ήρθε με μαχαίρι και έγινε ό,τι έγινε», δηλώνει η 34χρονη που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε στάση λεωφορείου στο Παλαιό Φάληρο

Σε δηλώσεις της στο OPEN, η 34χρονη υποστήριξε ότι ο άνδρας την τράβηξε σε ένα διπλανό πάρκο και ότι δεν ήταν κανείς εκεί για να ακούσει και να μπορέσει να τη βοηθήσει.  Όπως τόνισε, «τον έβλεπε πρώτη φορά στη ζωή της» και είπε ότι ήταν περίπου 40 ετών. «Με άφησε να φύγω, εγώ πήγα στη δουλειά μου κανονικά και εκεί τους το είπα και πήρα τηλέφωνο την Αστυνομία» υποστήριξε η 34χρονη, ενώ πρόσθεσε ότι «μου είπε ότι ήθελε τον αριθμό μου».

Σε ερώτηση για το τι έκανε μετά, η ίδια απάντησε ότι «πήγα εκεί που ήμουν ξανά και ευτυχώς ήταν ένας συνάδελφος που δεν τον γνώριζα προσωπικά. Ξαναγύρισε αυτός και μου είπε ότι άμα μιλήσω θα με σκοτώσει».

Οι αρχές έχουν αναζητήσει το υλικό από κάμερες της περιοχής. Η γυναίκα κλήθηκε να αναγνωρίσει πρόσωπα μέσα στη λίστα των σεσημασμένων, ωστόσο, κανένα από τα άτομα που είδε δεν ήταν ο βιαστής της. 

Στην περιγραφή της στις αρχές είπε ότι ο βιαστής της είναι ένας εύσωμος άνδρας με ύψος 1,65-1,70 με καστανά μαλλιά, που φορούσε άσπρα ρούχα. 

Τρόμος στο Παλαιό Φάληρο - Αναζητούν τον βιαστή με το τατουάζ | Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον | OPEN TV

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY