Ελλαδα

Στη φυλακή ο 68χρονος παππούς που κατηγορείται για τον βιασμό της εγγονής του

Ασελγούσε στο κοριτσάκι από τα 4 έως τα 11 του χρόνια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 68χρονος οδηγήθηκε στην ανακρίτρια που αποφάσισε την προφυλάκισή του
68χρονος παππούς βίαζε την εγγονή του στο Ρέθυμνο © zarpanews.gr

Ρέθυμνο: Προφυλάκιση στον 68χρονο παππού για τη σεξουαλική κακοποίηση της εγγονή του - Η αποκάλυψη της υπόθεσης

Στις φυλακές οδηγείται ο 68χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε την 13χρονη σήμερα εγγονή του από τα έξι της χρόνια. Ανακρίτρια και εισαγγελέας διέταξαν την προφυλάκισή του μετά την απολογία του το πρωί της Τετάρτης (26/10). 

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 68χρονου, Θωμάς Λεχωβίτης, που διορίστηκε αυταπάγγελτα, υποστήριξε ότι ο πελάτης του αρνείται τις κατηγορίες και δηλώνει άγνοια για ο, τι του αποδίδεται. Ο 68χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες του βιασμού, της απόπειρας βιασμού και της κατάχρησης σε ασέλγεια σε βάρος ανήλικου ατόμου, ενώ μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης θα παραμείνει στις φυλακές της Τρίπολης, όπου αναμένεται να μεταφερθεί. Όταν ρωτήθηκε για την απόπειρα αυτοκτονίας της εγγονής του, απέδωσε την κίνηση της αυτή σε ερωτική απογοήτευση, που σύμφωνα με τα όσα εκείνος ανέφερε, αντιμετώπιζε το διάστημα εκείνο η εγγονή του. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η υπόθεση έγινε γνωστή όταν τον περασμένο Σεπτέμβριο, το κορίτσι πήγε στην παιδική χαρά και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες της με ξυράφι. Έντρομοι οι γονείς που ήταν εκείνη την ώρα στον χώρο με τα παιδιά τους, ενημέρωσαν τις αρχές, με αποτέλεσμα το κορίτσι, όντας σε ασφαλές περιβάλλον, να εκμυστηρευτεί τον εφιάλτη που βίωνε σε νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Ο 68χρονος φέρεται να βίαζε την εγγονή του από την ηλικία των 4 ως την ηλικία των 11 ετών.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ και Neakriti.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ