Ελλαδα

Ημαθία: Παρουσιάστηκε στις αρχές ο οδηγός που σκότωσε την 15χρονη - Αφέθηκε ελεύθερος

Το χρονικό του δυστυχήματος

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ημαθία: Πυροβολισμοί στο σπίτι του 28χρονου που παρέσυρε και σκότωσε την 15χρονη
Το σημείο του τροχαίου δυστυχήματος στην Ημαθία © makthes.gr

Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία: Στις αρχές ο οδηγός του αυτοκινήτου - Στο νοσοκομείο μητέρα και 12χρονη

Παρουσιάστηκε στις αρχές ο οδηγός του θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος στην Παλαιόχωρα Ημαθίας.

Στο δυστύχημα έχασε τη ζωή του ένα 15χρονο κορίτσι, ενώ η μητέρα και η αδελφή της τραυματίστηκαν σοβαρά και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.  

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 28χρονος αφέθηκε ελεύθερος.

Ημαθία - Τροχαίο με θύμα 15χρονη: Το χρονικό του δυστυχήματος

Το τροχαίο δυστύχημα καταγράφθηκε στην Παλαιόχωρα Ημαθίας περί τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής (21/10). Το μαύρο όχημα που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, παρέσυρε μία μητέρα 37 ετών με τα δύο της παιδιά 15 και 11 ετών αντίστοιχα. Μαζί βρισκόταν και ο ανήλικος γιος της οικογένειας, ο οποίο πρόλαβε και έσπρωξε τη μητέρα και την 11χρονη κόρη της.

Το αυτοκίνητο παρέσυρε και εκσφενδόνισε την 15χρονη 50 μέτρα μακριά, με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία τη ζωή της. Κάτοικοι της Παλαιόχωρας Ημαθίας έφτασαν άμεσα στο σημείο για να βοηθήσουν τη μητέρα με τα δύο της παιδιά. Ο 28χρονος οδηγός εγκατέλειψε αβοήθητες της μητέρα με τις δύο κόρες της και εξαφανίστηκε για να αποφύγει της σύλληψη.

Παλαιόχωρα Ημαθίας: Σοκαριστικό δυστήχημα, αυτοκίνητο παρέσυρε τρία άτομα. Νεκρή 15χρονη κοπέλα

Ημαθία - Τροχαίο με θύμα 15χρονη: Πυροβολισμοί στο σπίτι του οδηγού

Πυροβολισμοί στο σπίτι του 28χρονου που ταυτοποιήθηκε για το θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη στην Ημαθία. Ειδικότερα, άγνωστοι πυροβόλησαν κατά του σπιτιού του 28χρονου που φέρεται να παρέσυρε την 15χρονη και οδήγησε στον σοβαρό τραυματισμό της 11χρονης αδελφής της και της μητέρας των δύο ανήλικων, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στον οικισμό της Παλαιόχωρας, στην Ημαθία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό με τους πυροβολισμούς σημειώθηκε στη 1.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας στον παραπάνω οικισμό, ενώ δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές στον τοίχο της κατοικίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το σπίτι ήταν άδειο, ενώ οι δράστες φαίνεται πως επέβαιναν σε δύο οχήματα και πιθανότατα να πυροβόλησαν με κυνηγετικές καραμπίνες. Πάντως, αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο δεν εντόπισαν κάλυκες. Η υπόθεση ερευνάται από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας.

Για το θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 28χρονου. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και σωματικές βλάβες κατά συρροή εξ αμελείας, όπως επίσης για εγκατάλειψη τροχαίου.

Ημαθία: Πυροβολισμοί στο σπίτι του 28χρονου που παρέσυρε την 15χρονη | Πρώτη Εικόνα | 25/10/2022

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ