Ελλαδα

Ημαθία : Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός του ΙΧ - «Είχε τσακωθεί με τη γυναίκα του, ξέσπασε στο γκάζι»

Ο πατέρας κήδευσε μόνος την 15χρονη κόρη του

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ημαθία: Πυροβολισμοί στο σπίτι του 28χρονου που παρέσυρε και σκότωσε την 15χρονη
Το σημείο του τροχαίου δυστυχήματος στην Ημαθία © makthes.gr

Ημαθία - Τροχαίο δυστύχημα με θύμα 15χρονη: Τα νέα στοιχεία για την ταυτότητα του δράστη, οι έρευνες των αρχών και η κατάσταση μητέρας - κόρης

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του οδηγού του οχήματος που παρέσυρε και σκότωσε ένα 15χρονο κορίτσι στην Ημαθία, τη στιγμή που η μητέρα και η 12χρονη αδελφή του θύματος νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ταυτοποιήσει τον δράστη, αξιοποιώντας μαρτυρίες. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Μακεδονία», πρόκειται για έναν 28χρονο που ζει στον ίδιο συνοικισμό με τα θύματα, στην Παλαιόχωρα Ημαθίας, ενώ φέρεται να είχε αγοράσει το όχημα μόλις πριν από 15 ημέρες. Κατά μαρτυρίες, ο 28χρονος είχε θεαθεί αρκετές φορές να τρέχει με το αυτοκίνητό του. Μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής (21/10) φέρεται να είχε τσακωθεί με τη σύζυγό του. «Μάλωσε άγρια με τη γυναίκα του, έφυγε από το σπίτι και μπήκε στο αυτοκίνητο. Ξέσπασε στο γκάζι», ανέφερε κάτοικος της περιοχής στην εφημερίδα. Από τη στιγμή του τροχαίο δυστυχήματος ο 28χρονος έχει εξαφανιστεί. 

Τροχαίο στην Ημαθία με νεκρό 15χρονο κορίτσι | Ανοιχτή επικοινωνία 24/10/2022 | OPEN TV

Ημαθία - Τροχαίο με θύμα 15χρονη: Το χρονικό του δυστυχήματος

Το τροχαίο δυστύχημα καταγράφθηκε στην Παλαιόχωρα Ημαθίας περί τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής (21/10). Το μαύρο όχημα που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, παρέσυρε μία μητέρα 37 ετών με τα δύο της παιδιά 15 και 11 ετών αντίστοιχα. Μαζί βρισκόταν και ο ανήλικος γιος της οικογένειας, ο οποίο πρόλαβε και έσπρωξε τη μητέρα και την 11χρονη κόρη της.

Το αυτοκίνητο παρέσυρε και εκσφενδόνισε την 15χρονη 50 μέτρα μακριά, με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία τη ζωή της. Κάτοικοι της Παλαιόχωρας Ημαθίας έφτασαν άμεσα στο σημείο για να βοηθήσουν τη μητέρα με τα δύο της παιδιά. Ο 28χρονος οδηγός εγκατέλειψε αβοήθητες της μητέρα με τις δύο κόρες της και εξαφανίστηκε για να αποφύγει της σύλληψη.

Παλαιόχωρα Ημαθίας: Σοκαριστικό δυστήχημα, αυτοκίνητο παρέσυρε τρία άτομα. Νεκρή 15χρονη κοπέλα

Ημαθία - Τροχαίο δυστύχημα: Ποια η κατάσταση υγείας της 37χρονης και της 12χρονης

Η 37χρονη μητέρα νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου Βέροιας. Την ίδια ώρα, η 12χρονη νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, με κατάγματα στα κάτω άκρα του και βρίσκεται υπό την επίβλεψη παιδοχειρουργών και ορθοπεδικών, ωστόσο φαίνεται ότι η κατάσταση της υγείας της να μην εμπνέει ανησυχία.

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο πατέρας της οικογένειας κλήθηκε να κηδέψει την 15χρονη κόρη του στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Παλαιοχώρας, έχοντας στο πλευρό του συγγενείς και φίλους της οικογένειας.

Ημαθία: Μόνος κήδευσε την 15χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο ο πατέρας της | OPEN TV

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ