Ελλαδα

Άφαντη για τρίτη ημέρα η 38χρονη στην Κρήτη - O πατέρας της την κατηγορεί για ψέματα

Δηλώνει ότι «φοβάται για τη ζωή της»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άφαντη για τρίτη ημέρα η 38χρονη στην Κρήτη - O πατέρας της την κατηγορεί για ψέματα
Η 38χρονη έριξε καυστικό υγρό στον 36χρονο πρώην σύντροφό της © flashnews.gr

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη - Διαφεύγει της σύλληψης η 38χρονη - Τι λέει ο πατέρας της

Για τρίτη ημέρα παραμένει ασύλληπτη η 38χρονη που επιτέθηκε στον εν διαστάσει σύζυγο της με καυστικό υγρό στην Κρήτη, ενώ έχει ασκηθεί εναντίον της Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Αρχικά δήλωνε ότι θα παρουσιαστεί στην αστυνομία, τώρα αποφεύγει να το κάνει, γιατί, όπως είπε ο δικηγόρος της στο Star, «φοβάται για τη ζωή της».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι φαίνεται η 38χρονη να είχε εκ νέου επικοινωνία με στενό συγγενικό πρόσωπο και φέρεται να δήλωσε ότι φοβάται να παραδοθεί γιατί περιμένει αντίποινα από την πλευρά του θύματος ακόμη κι αν προφυλακιστεί.

Πάντως, σύμφωνα με το neakriti.gr, η αστυνομία θεωρεί ότι δεν έχει διαφύγει από την Κρήτη αλλά κινείται περιμετρικά του Ηρακλείου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έχουν ελεγχθεί αρκετά σπίτια συγγενών και φίλων στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο μεταξύ τη Δευτέρα η αστυνομία προχώρησε σε έφοδο σε χωριό μεταξύ Αρκαλοχωρίου και Ηρακλείου, όπου δεν εντοπίστηκε ούτε φάνηκε να έχει φιλοξενηθεί αυτές τις ημέρες εκεί.

Κρήτη - Επίθεση με καυστικό υγρό - Πατέρας 38χρονης: «Λέει ψέματα για τις απειλές»

Παράλληλα, ο πατέρας της 38χρονης γυναίκας διαψεύδει τους ισχυρισμούς της περί απειλών, κάνοντας λόγο για «αδικαιολόγητη πράξη». «Δεν υπήρχε κανένας λόγος για να οδηγηθεί στην πράξη αυτή. (Ο 36χρονος) ήθελε να χωρίσουν, δεν την ήθελε άλλο. Δεν δικαιολογείται η πράξη της και σε καμία περίπτωση δεν παίρνω το μέρος της», είπε στο OPEN.

Αναφορικά με τον εν διαστάσει σύζυγό της, ο πατέρας της 38χρονης είπε ότι «δεν την είχε πειράξει, δεν την είχε δείρει, δεν την απειλούσε, δεν της είχε κάνει τίποτα. Η κόρη μου λέει ψέματα. Προσπαθεί να δικαιολογήσει τη βλακεία που έκανε».

«Η Μ. διέπραξε ένα αδικαιολόγητο λάθος», κατέληξε ο πατέρας.

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη: Ποια η κατάσταση του 36χρονου

Εκτεταμένα είναι τα εγκαύματα που φέρει στο πρόσωπο και τον κορμό ο 36χρονος άνδρας που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό από την πρώην σύντροφό του στην Κρήτη. Ο 36χρονος έχει μεταφερθεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο, προκειμένου οι γιατροί να αντιμετωπίσουν τη βλάβη και να σώσουν το ένα του μάτι, το οποίο έχει υποστεί σοβαρή βλάβη.

Η Μαρία Καλοφώνου, διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής του Θριάσιου, σε δηλώσεις της στο Mega τόνισε πως ο δρόμος προς την αποκατάσταση του 36χρονου είναι μακρύς. «Είναι ένα βαθύ χημικό έγκαυμα, που αφορά στο πρόσωπο, τον λαιμό, τον κορμό και ένα μικρό τμήμα στα χέρια και συνοδεύεται από ένα βαρύ τραυματισμό, ένα βαρύ έγκαυμα στο αριστερό μάτι. Όλα τα μεγάλα εγκαύματα, τα εκτεταμένα, έχουν μακρύ χρόνο αποκατάστασης. Σε αυτή τη φάση το μόνο που χρειάζεται είναι να συντονιστούμε στην αντιμετώπιση της οφθαλμικής βλάβης και το κομμάτι που αφορά την πλαστική χειρουργική», δήλωσε η πλαστική χειρουργός.

«Είναι ένας άνθρωπος που υποφέρει από ένα βαρύ έγκαυμα. Αυτό που συζητήσαμε είναι πως θα τον βοηθήσουμε», ανέφερε η κ. Καλοφώνου σχετικά με τη συνάντηση που είχε με τον 36χρονο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ