Ελλαδα

Ιωάννα Παλιοσπύρου για νέα επίθεση με καυστικό υγρό: Με συνθλίβει πραγματικά

Mε αφορμή το περιστατικό στην Κρήτη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ιωάννα Παλιοσπύρου για νέα επίθεση με καυστικό υγρό: Με αναστατώνει και με συνθλίβει πραγματικά
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου (φωτό αρχείου)

Το σχόλιο της Ιωάννας Παλιοσπύρου για νέα επίθεση με καυστικό υγρό

Η επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος του 36χρονου στο Ηράκλειο, ξύπνησε εφιαλτικές μνήμες στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, που έγινε γνωστή σε όλη την Ελλάδα μέσα από τη δική της φρικτή επίθεση.

«Κάθε φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό, που ακούω ότι ξανά και ξανά έχει συμβεί, για μένα είναι το ίδιο σοκαριστικό. Με πιάνει η ίδια ταχυκαρδία και επειδή ξέρω και γνωρίζω πολύ καλά τον πόνο που βιώνει το θύμα, πάντα αυτό με αναστατώνει και με συνθλίβει πραγματικά. Αυτή είναι η λέξη» είπε η ίδια.

Την ίδια ώρα που το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, η 38χρονη μίλησε στον Alpha λέγοντας πως όντως έριξε το μπουκαλάκι με το καυστικό υγρό στον 36χρονο επειδή «θόλωσε» μετά από μία ακόμα άσχημη συμπεριφορά του εναντίον της.

«Εκείνο το βράδυ με απειλούσε πως αν κάνω σχέση με άλλον άνδρα θα βάλει να με σκοτώσουν», είπε μιλώντας στον Alpha τονίζοντας πως μετά τις απειλές αλλά και την επίθεση σε βάρος της έβγαλε το μπουκαλάκι με το καυστικό υγρό – που είχε στην κατοχή της για άμυνα, όπως υποστήριξε – και του το έριξε.

Στη συνέχεια, μάλιστα, η 38χρονη ανέφερε πως έχει πέσει θύμα κακοποίησης τόσο από τον ίδιον όσο και από τον αδελφό του θύματος ενώ έχει καταθέσει στο παρελθόν και μήνυση στις αρχές για ενδοοικογενειακή βία. Τέλος, η 38χρονη ανέφερε πως «ο άνθρωπος αυτός μου πήρε τα πάντα και διαρκώς φοβάμαι».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ