Ελλαδα

Σκύλος καθόταν για τρεις μέρες δίπλα στον νεκρό ιδιοκτήτη του

Εντοπίστηκε από εργάτη που τον έψαχνε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σκύλος
Όταν οι σκύλοι γίνονται παράδειγμα αφοσίωση (φωτογραφία αρχείου) © Pixabay / RebeccasPictures

Πλατανιάς Πηλίου - Σκύλος καθόταν δίπλα στον νεκρό ιδιοκτήτη του για τρεις ημέρες - Πώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Ένας σκύλος καθόταν επί τρεις ημέρες δίπλα στο άψυχο σώμα του ιδιοκτήτη του στον Πλατανιά Πηλίου.

Ο Ευτύχας, 60χρονος εργάτης από το Πακιστάν, ζούσε στην περιοχή με τον σκύλο του. Προ ημερών, ωστόσο, έφυγε από τη ζωή και δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Κάποια ημέρα, όμως, τον αναζήτησε άλλος εργάτης για μία δουλειά. Πήγε, λοιπόν, στο σπίτι του, του χτυπούσε την πόρτα, αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση. Ακόμα και το σκυλί του δεν γάβγισε.

Τότε, τον κάλεσε στο τηλέφωνο και άκουσε τον ήχο του κινητού μέσα από το σπίτι. Ανησύχησε και έτσι κάλεσε την αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί άνοιξαν την πόρτα βρήκαν τον Ευτύχα πεσμένο στο πάτωμα και το κυνηγόσκυλο δίπλα του.

«Έκανε κάποια μεροκάματα δεξιά κι αριστερά και έδειχνε να του αρέσει η ζωή στο χωριό», ανάφερε για τον άτυχο 60χρονο, κάτοικος της περιοχής.

«Ήταν τρεις ημέρες άφαντος, μου είπαν, αλλά που να πάει το μυαλό των ανθρώπων ότι είχε πάθει κακό… Σαν να έφυγε ένα κομμάτι της καθημερινότητας του χωριού. Η αιτία θανάτου θα φανεί από την ιατροδικαστική εξέταση... Θα φροντίσουμε το σκυλάκι του, τον μοναδικό μάλλον πραγματικό φίλο που αφήνει πίσω του… Ήταν τις τρεις αυτές ημέρες δίπλα του – άγαλμα ακούνητο χωρίς φαγητό, χωρίς νερό και κυρίως χωρίς γαβγίσματα… Πενθούσε πεσμένο στο πάτωμα του δωματίου που έμενε φίλο του», πρόσθεσε.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ