Ελλαδα

Αυτοί είναι οι δύο συλληφθέντες για την υπόθεση βιασμού της 17χρονης στη Λιβαδειά

Κακοποίησαν σεξουαλικά την ανήλικη σε χωράφι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι φωτογραφίες των βιαστών 17χρονης στη Λιβαδειά
Οι βιαστές της 17χρονης στη Λιβαδειά © ΕΛ.ΑΣ.

Βιασμός 17χρονης στα Λιβαδειά: Οι κατηγορούμενοι δράστες και τα στοιχεία τους στη δημοσιότητα

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των δύο βιαστών της 17χρονης στη Λιβαδειά. Συνελήφθησαν στην Αττική στις 13 Οκτωβρίου. 

Πρόκειται για τους:

1. (Επ.) ΖΩΛΗ (Ον.) Νικόλαο του Εμμανουήλ και της Χαρίκλειας, γεννηθέντα την 27-05-1996 στην Αθήνα Αττικής:

viastis_livadeia_1

2. (Επ.) ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟ (Ον.) Ηλία - Μιχαήλ του Γεωργίου και της Αθηνάς, γεννηθέντα την 26-05-1999 στην Αθήνα Αττικής.

viastis_livadeia_2

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Λιβαδειά: Βίασαν την 17χρονη σε χωράφι και εξαφανίστηκαν - Συνελήφθησαν στην Αθήνα

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες στο Κερατσίνι. Κατηγορούνται ότι απήγαγαν και βίασαν μία 17χρονη κοπέλα, την οποία είχαν γνωρίσει από τα social media. 

Οι νεαροί δράστες ξεκίνησαν να μιλούν μέσω διαδικτύου με την ανήλικη από τη Λιβαδειά. Κάποια στιγμή θέλησαν να κλείσουν ένα ραντεβού μαζί της, προκειμένου να τη συναντήσουν από κοντά. Δεν δίστασαν να ταξιδέψουν μέχρι τη Λιβαδειά, της ζήτησαν να συνευρεθούν ερωτικά. Το κορίτσι αρνήθηκε και τότε οι δύο 23χρονοι φέρονται να τη βίασαν σε ένα χωράφι, να την εγκατέλειψαν στο σημείο, ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Η 17χρονη κατήγγειλε στην Αστυνομία τον βιασμό της στις 2 Οκτωβρίου 2022. Οι Αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους δύο φερόμενους βιαστές και οδηγήθηκαν στα ίχνη τους και τους συνέλαβαν στο Κερατσίνι. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ