Ελλαδα

Κολωνός: Στον ανακριτή η μητέρα της 12χρονης

Προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη έλαβαν τρεις από τους συλληφθέντες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Η μητέρα της ανήλικης οδηγείται στον ανακριτή το πρωί της Δευτέρας, μετά τη σύλληψη με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας.
Στον ανακριτή οδηγήθηκε η μητέρα της 12χρονης το πρωί της Δευτέρας για την υπόθεση βιασμού στον Κολωνό © Eurokinissi / Βασίλης Ρεμπάπης

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Η μητέρα της ανήλικης οδηγείται στον ανακριτή το πρωί της Δευτέρας, μετά τη σύλληψη με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας.

Ενώπιον της ανακρίτριας εμφανίζεται αυτή την ώρα η μητέρα της ανήλικης από τον Κολωνό που έπεσε θέμα βιασμού και μαστροπείας.

Στην ανακρίτρια κατέθεσαν σήμερα το πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες, η θεία και η μεγαλύτερη αδελφή του 12χρονου κοριτσιού που έπεσε θύμα πολλαπλών βιασμών στον Κολωνό.

Οι καταθέσεις ελήφθησαν υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας.

Η μεγαλύτερη αδελφή του κοριτσιού είναι 19 ετών, ενώ η θεία του έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στην αποκάλυψη της τραγωδίας και των βασανιστηρίων που ζούσε το κορίτσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο γυναίκες φέρονται να υποστήριξαν στις καταθέσεις τους ότι η μητέρα της 12χρονης δεν έχει σχέση την εκπόρνευση του παιδιού της. 

Την πόρτα των δικαστηρίων πέρασαν νωρίτερα οι τρεις εκ των συλληφθέντων για την ίδια υπόθεση.

Και οι τρεις ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία ώστε να απολογηθούν την Τετάρτη. 

Οι τρεις άντρες αντιμετωπίζουν την κατηγορία της γενετήσιας πράξης επί πληρωμή σε ανήλικη παθούσα.

Πρόκειται για έναν 33χρονο, έναν 36άχρονο και έναν άντρα 34 ετών.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους τους, αρνούνται την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής που τους αποδίδεται. Συγκεκριμένα, ο 33χρονος φέρεται να παραδέχεται ότι είχε κλείσει τρία ραντεβού μέσω διαδικτύου με την 12χρονη, αλλά υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε μεταξύ τους σεξουαλική επαφή. Σύμφωνα με πληροφορίες υποστηρίζει πως από τα τρία ραντεβού πραγματοποιήθηκαν μόνο τα δύο και έδωσε 50 με 70 ευρώ στη 12χρονη. Ακόμη, υποστήριξε ότι δεν ήξερε την ηλικία της ανήλικης και νόμιζε ότι ήταν 17 ετών. Στις πρώτες του καταθέσεις είπε ακόμη ότι συνήθιζε να επισκέπτεται ιστοσελίδες γνωριμιών και επικαλείται προβλήματα υγείας. Χ

Ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου Μεταξά σύμφωνα με πληροφορίες παραδέχθηκε ότι συναντήθηκε με την 12χρονη μία φορά, χωρίς να προχωρήσει σε σεξουαλική επαφή, ενώ και ο 34χρονος συλληφθείς επικαλέστηκε προβλήματα υγείας. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ