Ελλαδα

Κολωνός-36χρονος κατηγορούμενος: «Μαμά δεν έχω κάνει τίποτα»

«Δεν πιστεύω ότι το παιδί μου έχει εμπλακεί σε αυτή την υπόθεση» δηλώνει η μητέρα του

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό - Η σύλληψη του 36χρονου για εμπλοκή του στην υπόθεση - Οι δηλώσεις της μητέρας του

Για την εμπλοκή του γιου της στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό μίλησε η μητέρα του 36χρονου κατηγορούμενου. Ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου «Μεταξά» συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης και τέθηκε σε διαθεσιμότητα από τα καθήκοντά του.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το παιδί μου έχει εμπλακεί σε αυτή την υπόθεση, είμαστε πάρα πολύ σοκαρισμένοι όλοι. Είναι ένα παιδί με σοβαρά προβλήματα υγείας (μιλώντας για τον 36χρονο). Δεν τον έχω δει καθόλου, τον πήρανε χθες (Σάββατο) το μεσημέρι από το σπίτι. Δεν ήμουν εκεί. Ήρθαν απλά τον πήρανε και το μάθαμε το απόγευμα. Ψάξανε όλο το σπίτι, πήρανε τα πάντα, δεν βρέθηκε τίποτα», ανέφερε η μητέρα του 36χρονου και πρόσθεσε:

«Δεν πιστεύω ότι το παιδί μου έχει εμπλακεί σε αυτή την υπόθεση, πραγματικά δεν το πιστεύω. Είναι ένα παιδί το οποίο έχω δώσει τα πάντα για να το μεγαλώσω. Τι άλλο να πω, τι άλλο να πω πείτε μου. Με πήρε ο γιος μου κάποια στιγμή αργά και μου είπε κλαίγοντας "μαμά, κατηγορούμαι γι αυτό, δεν έχω κάνει τίποτα", αυτό μόνο δεν μπόρεσα να τον δω. Τρελάθηκα όταν άκουσα ότι κατηγορείται για αυτή την υπόθεση».

Τέλος, ως προς το αν είχε αντιληφθεί τυχόν επαφές του γιου της με τους άλλους κατηγορούμενους, τόνισε πως «όχι, καμία σχέση, δεν μένουμε σε αυτή την περιοχή. Καταρχήν το παιδί 3 μήνες δεν έβγαινε από το σπίτι. Αν χρειαστεί θα πάω να καταθέσω κι εγώ, ότι χρειαστεί για το παιδί μου. Ενα παιδί που έκανε ανά 10 μέρες μεταγγίσεις θα το αφήσω έτσι;».