Φονική κακοκαιρία στην Κρήτη: Τα τελευταία λόγια του 50χρονου φωτογράφου στη σύζυγό του (βίντεο)
«Μας πλάκωσε το ρέμα»
Θάνατος 50χρονου στην Κρήτη - Κορυφαίος φωτογράφος το θύμα της φονικής κακοκαιρίας - Το τηλεφώνημα στη σύζυγο και τα τελευταία του λόγια
Θλίψη στην Κρήτη για τον θάνατο του 50χρονου, πατέρα δύο παιδιών, στην κακοκαιρία.
Ο Κωνσταντίνος Βεργάκης, φωτογράφος στο επάγγελμα, βρισκόταν στο αυτοκίνητό του στην Αγία Πελαγία. Μαζί του ήταν και η 49χρονη συνεργάτις του. Το όχημα παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, με αποτέλεσμα ο 50χρονος να πνιγεί μέσα στο αυτοκίνητο.
Η 49χρονη άνοιξε την πόρτα και παρασύρθηκε από τον χείμαρρο. Βρέθηκε νεκρή ένα 24ωρο αργότερα από τον σύζυγό της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος μιλούσε στο τηλέφωνο με τη σύζυγό του, γνωστοποιώντας της ότι τον «πλάκωσε» το ρέμα.
«Δεν έπαιρνε το αμάξι μπροστά, τηλεφώνησε στη γυναίκα του και λέει “έκλεισα τα τζάμια, μας πλάκωσε το ρέμα” και εκεί έσβησε σε μία στιγμή το τηλέφωνο» αποκάλυψε σε δηλώσεις του στον Alpha ο πατέρας του 50χρονου που πνίγηκε στην Κρήτη.
Και πρόσθεσε: «Όταν είδαν τη βροχή, μπήκαν στο αμάξι για να φύγουν και εκείνη τη στιγμή πλάκωσε το κύμα και τους πήρε. Ήταν πάρα πολύ προσεκτικός, πολύ ψύχραιμος, πολύ όλα. Ό,τι και να ήταν, το κακό έγινε. Την ήξερε την περιοχή, είδε, κατάλαβε ότι θα γινόταν πλημμύρα, μπήκε μέσα στο αμάξι, τον πλάκωσαν τα νερά».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε τροχιά κλιμάκωσης οι κινητοποιήσεις
Συγκλονιστικές μαρτυρίες μητέρας και αδερφής για τη δολοφονία του 17χρονου στις Σέρρες
Με αφορμή το αν τα χιόνια θα φτάσουν σε χαμηλότερα υψόμετρα
Η οδηγία του υπουργείου Παιδείας
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε νεογνά ηλικίας κάτω των 4 εβδομάδων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Χιόνια και στην Αττική έφερε το έντονο κύμα ψύχους που πλήττει τη χώρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές
Πού χιονίζει από το βράδυ της Κυριακής
Νοσηλεύτηκε φέροντας πολλαπλές κακώσεις
Τα αιτήματα του ΣΑΤΑ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου θα περάσουν δύο επιτροπές
Κλειστό το ρεύμα προς Χαλάνδρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.