Ελλαδα

«Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα» για την εξαφάνιση της 48χρονης Ευρυδίκης στην Ευρυτανία

Τι δηλώνει η δικηγόρος της αγνοούμενης μητέρας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 48χρονη αγνοούμενη από την Ευρυτανία
Η 48χρονη Ευρυδίκη αγνοείται από τις 28 Σεπτεμβρίου © Facebook

Εξαφάνιση 48χρονης στην Ευρυτανία: Οι δηλώσεις της δικηγόρου της και οι έρευνες των αρχών στη λίμνη Κρεμαστών

Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά για την εξαφάνιση της 48χρονης Ευρυδίκης στην Ευρυτανία. Η μητέρα ενός αγοριού εξαφανίστηκε στις 22 Σεπτεμβρίου. Το όχημά της εντοπίστηκε στη γέφυρα της Τατάρνας, στην Τεχνητή Λίμνη Κρεμαστών. Οι έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης ξεκίνησαν από τη λίμνη, καθώς θεωρήθηκε ότι βούτηξε προκειμένου να δώσει τέλος στη ζωή της. 

Άντρες της ΕΜΑΚ, του Ερυθρού Σταυρού με ειδικό σόναρ, δύτες του Λιμενικού Σώματος και της Πυροσβεστικής, αλλά και εθελοντές, έψαχναν επί μέρες τον βυθό της λίμνης, χωρίς αποτέλεσμα.

Εξαφάνιση 48χρονης στην Ευρυτανία: «Δεν είχε δώσει την εικόνα ανθρώπου που θέλει να δώσει τέλος στη ζωή του»

Στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» προβλήθηκε μαρτυρία για τις κινήσεις της 48χρονης το βράδυ πριν την εξαφάνισή της. Ο μάρτυρας αποκάλυψε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη τη συνομιλία που είχαν και τέθηκε στη διάθεση των Αρχών. Η δικηγόρος, Βαλεντίνη Μέτου, που εκπροσωπούσε την 48χρονη Ευρυδίκη στις καταγγελίες της για κακοποίηση από τον σύζυγό της, φαίνεται να είναι ο άνθρωπος με τον οποίο η μητέρα μίλησε για τελευταία φορά πριν τα ίχνη της χαθούν. «Με ενημέρωσε ότι ο σύζυγός της είχε εισέλθει σπίτι τους, ενώ του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι μη προσέγγισής της σε απόσταση 50 μέτρων και μετοίκισής του από τη συζυγική στέγη. Τη ρώτησα εκείνη τη στιγμή αν ήθελε να καλέσω την αστυνομία, μου είπε να μην κάνω τίποτα και μου έκλεισε απότομα το τηλέφωνο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η εικόνα που είχα εγώ για την αγνοούμενη, ήταν μίας γυναίκας που ήθελε να συνεχίσει τη ζωή της και να βάλει σε μία τάξη τα πράγματα. Ενδιαφερόταν για τα περιουσιακά και οικονομικά της και ζητούσε συμβουλές. Είχε πάρει και το θάρρος να καταγγείλει τα όσα της συνέβαιναν, πράγμα δύσκολο σε μία κλειστή κοινωνία. Μου είχε κλείσει ραντεβού για δύο ημέρες μετά στην Αθήνα για να συναντηθούμε και να δούμε πως θα συνεχίσουμε με τις υποθέσεις της σε περίπτωση επικείμενης λύσης του γάμου της. Σκόπευε να έρθει να μείνει στην πρωτεύουσα σε μία φίλη της, που θα τη φιλοξενούσε μέχρι τη συνέχιση της δίκης του αυτοφώρου. Συνεπώς, όλα αυτά δε μου έδωσαν την εικόνα του ανθρώπου που έχει αποφασίσει να τελειώσει τη ζωή του. Όλα τα σενάρια είναι πιθανά στην παρούσα φάση. Περιμένω κι εγώ με αγωνία, όπως όλος ο ευρύτερος κύκλος της να μάθουμε τι ακριβώς έχει συμβεί. Θα έλεγα να συνεχίσουν τις έρευνες όσο γίνεται πιο σοβαρά, προκειμένου να έχουμε μία απάντηση για το τι συμβαίνει».

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ: ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ - «ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ ΧΑΘΕΙ…»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ