Ελλαδα

Σε κρίσιμη κατάσταση 14χρονος μετά από τροχαίο ατύχημα στη Ρόδο

Διασωληνωμένος μεταφέρεται στην Αθήνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τροχαίο ατύχημα στη Ρόδο - Ασθενοφόρο και συγκεντρωμένος κόσμος στο σημείο
Τροχαίο ατύχημα στη Ρόδο με τρεις τραυματίες © Εθελοντικη Ομαδα Αντιμετωπισης Καταστροφων Σαλακου

Ρόδος: Τροχαίο ατύχημα με τρεις τραυματίες - Πώς έγινε η πρόσκρουση σε δέντρα - Πέντε συνολικά οι επιβάτες

Σε νοσοκομείο της Αθήνας μεταφέρεται 14χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στη Ρόδο το βράδυ της Πέμπτης (13/10) σε περιοχή ανάμεσα σε Καλαβάρδα και Σάλακο.

Στο τροχαίο ατύχημα τραυματίστηκαν ακόμη δύο ανήλικα παιδιά, ενώ στο όχημα επέβαιναν συνολικά πέντε άτομα. Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, οδηγός και συνοδηγός δεν τραυματίστηκαν. Το αυτοκίνητο φέρεται να προσέκρουσε διαδοχικά με σφοδρότητα δύο φορές σε δέντρα με την πλαϊνή πίσω πλευρά του, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο.

Στο σημείο βρέθηκαν αμέσως μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών Σαλάκου, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Εγγλέζο, οι οποίοι παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στα παιδιά που είχαν τραυματιστεί, ενώ στη συέχεια μετέβησαν 4 διασώστες του ΕΚΑΒ που έφθασαν στο σημείο με δύο ασθενοφόρα και μετέφεραν τους νεαρούς στο νοσοκομείο.

Τα ακριβή αίτια κάτω από τα οποία σημειώθηκε το νέο τροχαίο ατύχημα που παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία, αναμένεται να διερευνήσουν οι αστυνομικοί του τμήματος της περιοχής.

Τροχαίο πριν λίγο στην περιοχή της Αγίας Άννας στα Καλαβάρδα με πέντε νεαρούς τρεις από αυτούς έχουν τραύματα ελπίζουμε...

Posted by Εθελοντικη Ομαδα Αντιμετωπισης Καταστροφων Σαλακου on Thursday, October 13, 2022

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ