Ελλαδα

Η αστυνομία αναζητά «δράκο» του Instagram - Εκβίαζε 15χρονη με γυμνές φωτογραφίες

Απειλούσε να κάνει κακό στην οικογένειά της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κινητό τηλέφωνο στα χέρια γυναίκας
© Unsplash

«Δράκος» του Instagram στη Ρόδο και η 15χρονη που έπεσε θύμα του - Οι γυμνές φωτογραφίες και οι απειλές για την οικογένειά της

Στη Ρόδο μια νέα υπόθεση με «δράκο» του Instagram που ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από ανήλικη, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Το δημοσίευμα στο dimokratiki αναφέρει ότι ο άνδρας κατάφερε με απειλές κατά της ζωής μελών της οικογένειας της 15χρονης αλλά και της ίδιας, να την πείσει να του στείλει γυμνές της φωτογραφίες. 

Οι γονείς της ανήλικης στη Ρόδο τον κατήγγειλαν την Τετάρτη (5/10) στο ΑΤ Ιαλυσού, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει έρευνα.

Πώς προσέγγισε την ανήλικη στη Ρόδο ο «δράκος» του Instagram 

Όλα ξεκίνησαν όταν η 15χρονη έλαβε αίτημα φιλίας στον λογαριασμό της στο Instagram από άγνωστο άτομο. Στη συνομιλία που ακολούθησε, ο άνδρας την απείλησε ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά της αν δεν του στείλει γυμνές της φωτογραφίες. Η ανήλικη φοβήθηκε και ενέδωσε. 

Ο «δράκος» του Instagram την απείλησε ότι αν δεν του στείλει νέες γυμνές φωτογραφίες θα έδινε στη δημοσιότητα αυτές που είχε ήδη στην κατοχή του. Τότε η ανήλικη τον μπλόκαρε και ενημέρωσε τους γονείς της, οι οποίοι προχώρησαν σε καταγγελία στην αστυνομία.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε, θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου. Παράλληλα, αναλαμβάνει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να εντοπιστούν τα ηλεκτρονικά ίχνη του δράστη ώστε να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης και να απολογηθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ