Ελλαδα

Αντιδρά η πλευρά Αναγνωστόπουλου στη μετακόμιση της μικρής Λυδίας στις Φιλιππίνες

Τι ανέφερε σε δηλώσεις του ο δικηγόρος του συζυγοκτόνου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με την Καρολάιν Κράουτς και την κόρη του
Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με την Καρολάιν Κράουτς και την κόρη του © Facebook

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η Λυδία με τους παππούδες της στις Φιλιππίνες - Η απάντηση του δικηγόρου του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Η μικρή Λυδία, η κόρη της Καρολάιν Κράουτς και του δολοφόνου της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, βρίσκεται πλέον στις Φιλιππίνες τόπο καταγωγής της γιαγιάς της. Οι παππούδες του μόλις 2 ετών κοριτσιού φέρεται να αποφάσισαν να ζήσουν και να τη μεγαλώσουν στη χώρα, φεύγοντας από την Αλόννησο και την Ελλάδα, αλλά και όλα όσα θυμίζουν το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. 

Η Σούζαν και ο Ντέιβιντ Κράουτς, έχοντας ως προτεραιότητα τη 2χρονη εγγονή τους, επιθυμούν τη μεγαλώσουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με την οικογένεια της ετεροθαλούς αδελφής της Καρολάιν, Ντόνα, που μένει στη Μανίλα. Πριν από λίγες εβδομάδες, ο πατέρας της δολοφονημένης Καρολάιν Κράουτς, είχε δηλώσει ότι πρόθεσή του είναι να αλλάξει το επώνυμο της μικρής, προκειμένου να μην υπάρχει καμία σύνδεση με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. 

Πληροφορίες αναφέρουν σχετικά με τη δικαστική απόφαση, που προβλέπει οι γονείς του 35χρονου πιλότου να βλέπουν τη μικρή Λυδία τις τελευταίες πέντε ημέρες κάθε μήνα, ότι αναμένεται να κατατεθεί αίτημα προς το δικαστήριο να γίνεται η επικοινωνία μέσω skype.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος © ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ποια η αντίδραση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη μετακόμιση της Λυδίας στις Φιλιππίνες

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πληροφορήθηκε στη φυλακή ότι η μικρή Λυδία μετακόμισε με τους γονείς της Καρολάιν μόνιμα για Φιλιππίνες. 

«Πρόκειται για μία απρόσμενη παραβίαση του δικαιώματος της επικοινωνίας για την οικογένεια του εντολέα μου. Αυτή η εξέλιξη και η μη επικοινωνία με τους γονείς του Μπάμπη, δε θα κάνει καλό στο παιδί. Είμαι βέβαιος ότι θα δοθεί μία λύση μέσω της δικαστικής οδού. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σίγουρα δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. Έχουν γίνει μεγάλες προσπάθειες για την προάσπιση του παιδιού, όπως η παραίτηση από δικαιώματα και η μεταβίβαση της περιουσίας του εντολέα μου», ανέφερε ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου σε δηλώσεις του. 

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φέρεται να είχε αποφασίσει να μεταβιβάσει τα περιουσιακά του στοιχεία στην κόρη του Λυδία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ